the twilight saga


Icke att förglömma! Jag åkte ju inte till växjö för att handla. Utan för att se förhandsvisningen av eclipse! Det enda ord jag kan komma på som är en passande beskrivning är underbar! Verkligen underbar! Den bästa av de tre än så länge. Dessutom är det min favoritbok.
En väldigt bra blandning av fightscener och kärlek. Ska absolut se den snart igen!! Och rekomenderar alla andra att också se den också :)

Inatt kom jag hem vid 3 tiden. Bums i säng och trodde att jag skulle dö när mamma väckte mig kvart över 6. Åkte och jobbade. Tog bara 3 timmar så när jag kom hem åt jag lite och duschade sen somnade jag och sov till kl 5. Var helt död. Är fortfarande trött. Ska bara kolla på harry potter sen blir det sängen för i morgon ska jag upp tidigt igen.
Men efter jobbet ska jag åka till vimmerby och köra så jag lär inte komma hem förens vid 5 på eftermiddagen. Bye /r.
ÖVRIGT | | Kommentera |

Just me and my tank-top!

Man kan inte åka till växjö utan att få med sin lite saker hem. Så bara är det.

Hittade ett par asnice shorts ifrån monki, på rea. 90 spänn!

Även en kofta på monki rean, 150 spänn.

två linnen från HM. För 149 och 99 kr/st. (och det översta har jag redan lyckats spilla på..klant som jag är haha)

En ring från HM för 49kr

Och ett korshalsband från ginatricot för 99kr. Sen blev det även foundation, men orkade inte föreviga det på bild ;)
/r.
KLÄDER | | Kommentera |

ännu ett skrivinlägg

Hejhopp! Hoppas att ni har haft en bra dag? Iofs. är den inte slut än..
Iallfall har jag lite glada nyheter, nej inte ang. resan, men andra nyheter. För någon timme sedan ringde det en dam och frågade om jag fortfarande var intresserad av att sommarjobba hos dem på deras städfirma. Jag sökte alltså dit i typ februari och först nu fick jag svar.
Ska börja jobba på onsdag, blir lite jobbigt då vi ska gå på eclipsepremiären i morgon natt, och sen jobbar jag resten av veckan och två veckor framåt. Blir tidigt som fan på morgonen, men pengar som pengar. Fast förutom att jag ska jobba tors och fredag ska jag åka och övningköra på tors. och göra risk1 på fredag. Körkortet börjar närma sig med stora kliv. Ska sätta mig vid datorn för första gången på torsdag.
Känns som det är galet mycket på gång just nu. Men det är väl så det ska vara :)
Som sagt. I morgon ska vi se Eclipse i Växjö. Väntan är äntligen över gott folk! Kan inte fatta att tredje filmen äntligen är här!! nog med geekfakta. Nu ska jag dammsuga innan mamma,anna och mormor kommer hem från deras lilla blekinge resa. Ha det gött /r.
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp