Bubbelpool och partaj

Slänger 3 pix från kvällen, blev mycket lyckat tycker jag! Kom hem vid halv 5 i morse och mår sämre idag, men det får det vara värt :) man lever ju bara en gång! Nu ska jag packa, om en timme åker vi på vattengympa sen drar vi vidare till el stockholmo! Adios!

FEST | | Kommentera |

sluta deppa å börja peppa!

I natt gick jag bananas och började skriva julrim, mitt i natten! Det började med att jag skulle skriva ett uppmuntrande sms till jenny som löd så här:

Sluta deppa å börja peppa!
För du kanske blir så full att du ramlar omkull?
Du börjar kanske svamla och säga "määr" men vad
gör det när man i bra sällskap är? Så ta nu och glöm dina
problem min älskade vän, vem vet? Du kanske går hem
med någon som heter Sven?
Din kväll ska hadla om skoj, även om vi hamnar vid en korvmoj!
Vet att jag suger på att rimma, men i ärlighetens namn skrevs
den i dimma!
Hoppas min kära skatt att du fick dig ett litet skratt ;)

Jag lovar, kl 6 i morse tyckte jag att det var världens bästa rim (och jag hade inte ens druckigt haha). För övrigt lider jag av tjejproblem så att det står mig upp till halsen! Vill helst slå lite på något eller någon, men bara lite. Ikväll blir det mys med några fina brudar, vet inte riktigt vad vi ska göra mer än att det kommer involvera mat och alkohol. Kan ju inte bli annat än bra tycker jag.

I morgon drar mamma, elly och jag till stockholm och bosätter oss där tills på onsdag. Ska försöka dra med mig datorn, mest för att kunna se på film, men även för att slänga in ett litet meddelande om vad jag göra. Måste också passa på att rekommendera en kings of leon låt. Bye bye
ÖVRIGT | | Kommentera |

Nedtryckt barbiedocka?


Ph: Tror elin tog det, med min kamera? från hannas 18års fest.
Haha. Jag ser typ ut som när man har tryckt ner en barbiedockas huvud ni vet? Och den inte har någon hals? Sjuk kul!

Låååååååång skoldag, kändes som den aldrig skulle ta slut så att jag kunde få lov.

Efter skolan vid 4 drog jag och simmade. Pluspoäng till mig! Men klockan gick väldigt sagta..kanske för att jag vände på huvudet och tittade på den hela tiden? Har hört att man tydligen inte ska göra det? Och så blev jag omsimmad av en 60+, kändes lagom kul när jag tog i för kung och fosterland.

Nu ligger jag och tittar på that 70's show med hembakad pizza i magen. Ikväll blir det filmmys med mamma, bror och syster..Robin Hood och Iron Man 2, ganska fint!
FEST | | Kommentera |
Upp