mission accomplishedI morgon är det sista dagen på år 2011. Mäktigt.
Jag har försökt fixa ihop något sminkliknande att ha i morgon. För första gången någonsin har jag lyckats sätta på lösögonfransar! Så nu får de fan sitta. Nu ska jag se ett gleeavsnitt innan jag somnar. Ett bra nyår allesammans!
ÖVRIGT | | Kommentera |

Mina inköp i bildspel

Istället för att göra så som jag brukar, tänkte jag bjuda på ett schysst bildspel på dagens inköp, here we go!

Rut.m.fl 80kr
Att bära päls är emot alla mina principer! Därför förstår jag inte heller varför man måste bära fuskpäls. MEN har länge viljat ha en pälskrage, sådär lite i smyg. Och idag kunde jag inte motstå. Ser nästan ut som en rattmuff om någon vet var det är? Men den är varm och min!

Ginatricot 129 kr
Blev glatt överraskad när halsbandet fanns på en utav Växjös ginatricot affärer, som för övrigt såg ut som ett bombnedslag. Nöjd!


Kappahl 199kr
När jag inte stod ut med Ginatricot kaouset gick jag in en sväng på Kapphal som jag aldrig brukar handla på och vips hittade jag massa fint! Transperant långkofta.

Kappahl 100kr
Petrolfärgad tisha

Kappahl 50kr
FYND!


H&M 100kr
En skönt stickad tröja från H&M. Vet inte om det var priset som lockade eller vad, men nu är den min!

Ginatricot 99kr
Nu har min plånbok som varit med mig i över 5 år givit upp! Ger den ett värdigt farväl och gör plats för denna fina.

Puder MUS 235kr (tror jag?)
Eyeprimer MUS 155kr
Foundation MUS 249kr
Mascara H&M 49kr
Ögonskuggsplatta H&M 69kr

Har även fyllt på med lite smink. Blir irriterad på mig själv för att jag tog fel puder. Skulle tagit en nyans ljusare. Den funkar, men vill ha så naturligt som möjligt. Ska ge det en chans i allafall.
Nu har jag rensat bland allt mitt smink också. Slängt saker som jag tänkt "nej men den kan vara bra och ha" och jag ser ellinors stolta blick framför mig!

Dagen har varit bra. Har gått i flera timmar. Bea shoppade secondhand för första gången och jag blev riktigt stolt. Är en aning trött nu, men innan jag somnar ska jag se ett Glee avsnitt som jag har blivit totalförälskad i. Adios
KLÄDER | | Kommentera |

edge of reasonHar gjort ett litet tidsinställt inlägg. Är nämligen påväg till Växjö på mellandagsrea-shopping, som många andra. Hoppas på att få göra lite fynd så här i festtider. Ha en fin dag hörrni!
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp