Hej då Nya Zeeland


Hejsan på er! 
Bilden är för typ trettio minuter sedan, innan jag hoppade in i duschen det vill säga.

Saker är ihoppackade, nerrullade, ivägkasstade för att de inte får plats och väskan är i stortsätt full. I morgon går inte min shuttlebus förrän halv 2 så ska ta lite sovmorgon tänkte jag. Blir mellanlandningar i Australien och Dubai, men är hemma i Sverige igen ca 11 på förmiddagen svensk tid på torsdag. Vi stannar i Stockholm några timmar för att pussa lite på Elly och fira Nora som fyller ett år, inte klokt hur stor hon blivit!

Känns så konstigt att resan är slut, samtidigt som fyra veckor går väldigt snabbt har jag hunnit med så otroligt mycket. Kan inte fatta att jag bara för 3 veckor sedan såg hobbiton eller var i Milford Sound för 1 vecka sedan.

Nu är jag nyduschad och redo för sängen. Kommer bli ett långt dygn i morgon, ha det så gott så hörs vi när jag har kommit hem.
ÖVRIGT | | 3 kommentarer |

En uppdatering igenFörsta bilden är från tidigare idag i en provhytt, andra bilden är på gårdagens lunch, pasta med kycklingsås. Hittade en krydda här på hostlet som var någon slags asiatisk super krydda, stark men åh så gott!

Rätt tråkigt med en bild på mig och mat, skriver mest för att hålla er lite uppdaterade och för min egen skull också.

Igår kom jag till ett regnig Dunedin (som för övrigt uttalas dun-Edin) det räckte med en kvarts promenad till hostlet för att vara dyngsur. Ångrade lite att jag inte hade ett paraply, gick bakom en tjej m paraply hela vägen och övervägde att sno hennes och springa före, förutsatt att hon var okapapel att springa alltså.

Hittade tillslut mitt hotel som ligger mitt i centrum, blev tilldelat ett rum med 8 andra tjej, varav 2 andra hette Rebecca och 4 tjejer hette Hanna. Haha liten värld. Väldigt coola tjejer, pratade pojkar "fuck men, men are stupid och I'm so over that dushbag". En tjej lät precis som Marnie i GIRLS, röstmässigt alltså. Lite roligt med tanke på samtalsämnet.

Somnade strax efter tio, ni anar inte hur utmattande det är att vara här, tydligen. Jag är jämt så trött på kvällarna! Somnar tidigt och vaknar tidigt.

Efter tre dagars feber är jag iallafall feberfri idag. Det firades med starbucks och lite shopping. Maten här är sjukt billig men kläder är dyrt, lite synd, därför har jag inte handlat så jätte mycket, men nu när lönen dök upp unnade jag mig lite grann iallafall.

Sista dagarna ska jag bara ta det lugnt. Tänkt tvätta mina kläder en sista gång och bara lata mig. Känns så konstigt att resan redan är slut, men åh så mycket jag har hunnit göra!
ÖVRIGT | | Kommentera |

-

Hejsan! Blir bildlöst här tyvärr. 

Igår morse vaknade jag av världens feberfrossa, sedan gick hela dagen som i ett töcken. Jag hade bokat in att åka till en grotta för att kolla lysmaskar, och smålänning som jag är tog jag mig febrig och lite yr till båten som skulle ta oss till grottorna.

Det var väldigt speciellt. Jag har aldrig varit i en grotta förut, vi fick gå på led, böja oss för att kunna gå och sedan satt vi helt tysta, 14 personer i en helt kolsvart gotta, åkandes i en liten båt medan vi stirrade upp på världens vackraste syn. Det var som en scen ur en Disneyfilm. Så vackert med allt ljus, tyvärr fick vi inte fota för det kunde stressa upp dom. Men jag har redan lite foton från när jag var i Maouribyn för några veckor sedan, så ska visa er ur coolt det ser ut iallafall.

Idag mår jag fortfarande skit. Frusit och svettats om vartannat hela natten och nu sitter jag och kollar sista sagan om ringen, typ det jag orkar med idag.

I morgon drar jag vidare till Dunedin som blir sista stoppet innan Christchurch.
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp