Mitt nya hem


Det här är då mitt nya boende. En etta på 28 kvm. Och den är bara min! Inredd och klar. Kommer såklart sätta min personliga touch på den. Är en källarlägenhet i ett hyreshus. Ligger ungefär 4 km från Universitetet. Om tre veckor åker flyttlasset så nu ska jag passa på att umgås så mycket jag bara kan med mina vänner och familj. Känner att detta kommer bli bra.
ÖVRIGT | | Kommentera |

Slagdala, Göteborg och Vimmerby

Nu ska vi se vart vi ska börja. Denna helg har varit perfekt på alla sätt. 

I fredags fick jag ett svar via mail från en kvinna som hyrde ut en etta i deras hyreshus i Umeå, fort som attan ringde jag upp henne, vi pratade en stund och jag kände att hon verkade vara en jätte trevlig människa. Inget blev bestämt för det var fler än mig hon hade hört av sig till så hon skulle fatta beslut senast idag.
Förutom samtalet i fredags var jag i Slagdala tillsammans med Bea, Johanna och Elin. Grillade lite och åkte ut med båten. 
Blev en rätt tidigt kväll då jag igår skulle upp tidigt för att åka till Liseberg tillsammans med Sara, hennes pojkvän och hans kompis. En resa vi planerat i ca 5 år. (Tur att vi har framförhållning). Hade det jätte bra, tyvärr hann vi inte med många åk för att det var så sjukt mycket folk, sedan ösregnade och åskade det så blev en lång middag inne på en resturang. Åkte nya bergochdalbana Helix, galet rolig! Jag orkade dock bara åka en gång för att väntetiden var lite mer än en timme. Vi åkte hem strax innan karusellerna stängde och jag kröp i säng först efter tre i natt.


Idag tog jag en jätte skön sovmorgon. Första på evigheter. Skulle egentligen dragit iväg på loppis men var helt slut efter den intensiva gårdagen. Ikväll har jag varit med Tilda, Micha, Ellen och Elin i Vimmerby och ätit på kinan, haft det jätte mysigt! På vägen hem ringde kvinnan med lägenheten, Simone heter hon, upp mig och berättade att jag fått den! Blev så himla glad! Dels för att boendet är så fint och fräscht och dels för att hon vekar jätte trevlig!

Jag har helt enkelt haft en superbra helg.

ÖVRIGT | | Kommentera |

Ingebohagar med tjejerna

//fröken fjällis!
Spenderat kvällen i mysiga Ingebohagar. Lätt bästa caféet häromkring. Jag och några utav tjejerna var där, åt god pizza, klappade lite kaninen och njöt i kvällssolen. Gillar sådanahär myskvällar på somrarna, att bara träffas ett gäng och äta lite och bara sitta och snacka. 
 
De hade även ett jättefint växthus jag gärna hade tittat närmre på. Påminde mig om farfar.
För övrigt jobbar jag massor och letar bostad i Umeå, det är ju nämligen fler än jag som har kommit på den briljanta idén att plugga där. Lite frustrerande att inte ha bostad, men jag kämpar på. Är några veckor kvar så jag har fortfarande chansen att hitta något.
 
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp