Hairtalk


Hej på er! Igår vaknade jag vid tre på natten och kunde inte somna om, som sagt, min tidsrytm är så jäkla konstig!

Iallafall var jag på VFU hela dagen, världens skönaste ställe och fått en bra handledare vilket är tacksamt!
På väg hem svängde jag förbi systembolaget för tanken var att jag skulle åka till Marcus och hans sambo på inflyttningsfest, men dels var jag så sjukt trött efter den långa dagen och hade världens klädkatastrof som man kan få ibland, så struntade i att, slängde på pyjamasen och slocknade innan 10. Haha, väldigt skön men lame fredagkväll.

Idag har jag skrivit hemtenta hela dagen! För att inte bryta ihop helt bokade jag biljett till mocking jay del 1 tills ikväll på bio. För övrigt insåg jag igår att jag snart kan ha mittbena! Något jag försökt med ett tag, ser dock bättre ut framifrån än från sidorna. Men börjar ta sig iallafall.
Nu ska jag äta lite innan jag sticker på bio, hej på er
ÖVRIGT | | Kommentera |

Glitter


Skickade efter en klänning som kom hem igår. Ibland har man en sån där lyckoträff! Ska med hem till Småland och kommer passa perfekt till alla festligheter.
Men nog om ytlighet. Vaknade vid 6 i morse, kändes inte helt okej när jag inte börjar förrän vid halv 12. Hängde på låset på Konsum då jag inte har någon mat hemma, gjort god frukost och nu ligger jag i sängen igen. Skön torsdag
ÖVRIGT | | Kommentera |

första VFU-dagen och nu är det jul

Okej nu är det officiellt jul hos svensson! Plastgranen är inköpt och dekorerad i de vackra vita och silvriga nyanserna och jag har till och med slagit in två fakepresenter och lagt under haha, så lame! 
 
Idag när klockan ringde vid kvart över 5 var jag utvilad tack och lov! Tog bussen ut till ersmark och har sedan spenderat min första VFU-dag på ersmark skola tillsammans med min handledare och en förstaklass. Väldigt kul! Men jag är ju lite så där. Kan inte riktigt bara göra observationer så har känts lite mer som en vikarie för att vara ärlig, men hon tyckte det var kul att jag tog egna initiativ, men ska försöka vara lite mer långmäld i morgon så att jag kan göra fler observationer på hur hon hanterar vissa situationer. Nu ska jag försöka skriva klart min hemtenta så att jag kan få iväg den. Hej på er
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp