När Sara kom på besök

Hej på er! I helgen har Sara varit här på besök. Hur bra som helst! Hon blev några timmar försenad i fredags men vi tog igen tiden med tacos och massa prat. I lördags var inte vädret kanon men vi tog oss in till stan en snabb sväng innan vi åkte hem igen och svirade om. Vi hade nämligen förfest hemma hos mig, superkul! Pizza, för mycket folk i en för liten lägenhet. Första gången vi var hemma hos mig. Sedan drog vi ut till kårhuset men var inte supertaggad så vi drog och åt på max istället. I söndags drack vi kaffe inne i stan och bara tog det lugnt. Igår åkte hon hem, och det var ju tråkigt. Haft en himla mysig helg som tog ungefär två sekunder! Så är det alltid när man ska träffa någon.
 
För övrigt har jag gjort min andra omtenta idag, yes det här med salstentor och plugg på kort tid är inte riktigt min grej. Men efteråt spontan-beställde jag en biljett till Stockholm. Åker i morgon. Firar långhelg tillsammans med syrran, och det kan ju faktiskt inte bli bättre! Ska packa väskan lätt och plugga lite. Hej
ÖVRIGT | | Kommentera |

Pizzahäng, juice och Sara


//kort underifrån är mer realistiska, än kort ovanifrån.
Idag har jag städat och fixat inför älskade Saras besök nu i helgen. Ska bli så kul att se henne! Efter städningen drog jag iväg till Johanna med Nina på spontanpizza och tv-spel, innan vi avslutade med en gruppövning mellan 15-17, var lagom mossig i huvudet efteråt! Men det börjar bli mer och mer intressant. Pratat om etik och hur man handskas med konflikter. 

Ikväll har jag ätit upp min sista matlåda, så fattig är jag. Tur att pengarna rullar in i morgon! Då är juice det första jag ska bocka av på min inköpslista. Har inte köpt det sen jag flyttade hit, fattig student och allt. Haha. Kul att jag har så mycket intressant och skriva. Hann även beta av ett samtal med Emmy och det är ju också alltid lika trevligt!
Nu är det så att jag är ledig i morgon. Så  natten är fortfarande ung. Ska hinna se minst två avsnitt sons of anarchy innan jag somnar. Hoppas att ni alla får en riktig go helg. Puss och kram

ÖVRIGT | | Kommentera |

beyoncé och Jay-Z

Okej, jag är ju lite efter(bliven). Men igår hittade jag denna video på Beyoncé och Jay Z och det är typ det gulligaste jag sett. Mash-upen är perfekt! Detta är ett riktigt power-par. Har egentligen aldrig varit ett Beyoncéfan, men videon är ju vacker ändå. Kolla in, om ni precis som jag missat den.
 
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp