En avrundning


Okej nu har det helt plötsligt dykt upp mass blogginlägg här. Med här några bilder från senaste dagarna. Vi var i Målilla och åkte skridskor i lördags. Anna och Robban fick lite barnledigt sen i två dagar så mamma var barnvakt. vi åkte en sväng till Kalles lekland. Jag och Nora lekte för fullt. Älskar att man kan släpa med en unge och låtsas att det är för hennes skull man hoppas i bollhavet. 

Igår jobbade jag min nästsista dag. Känner att jag har jobbat lagom mycket, det har inte tagit över hela hemresan tack och lov. Jag är trots allt inte hemma för att arbeta. Igårkväll åkte jag och Elly till Vetlanda på bio och såg Star wars. Jag ska göra ett helt eget  inlägg om det vid ett annat tillfälle. Jag blev verkligen helt överväldigad. Wow alltså haha. 

Idag är det sista dagen på detta år. Jag känner att år 2015 var ett bra år överlag och jag ser fram emot det nya året. Avslutar tillsammans med fina vänner. Gott nytt år på er puss
ÖVRIGT | | Kommentera |

Årsresumé del tre

I september fyllde  jag och Elly 23. Jag fick ett vackert blombud av Sebastian och Rebecka. När jag kom hem till Umeå hade Simone och Micke målat träet i i min lägenhet vitt. Blev betydligt snyggare. I skolan hade vi en estetisk vecka och jag var ute och fotade när blodmånen var framme. Ett av de coolaste fenomen jag sett. I slutet av september gjorde jag en septum-piercing. 
 
I Oktober skrev jag om fatshaming, jag skrev en lista på klassika filmer jag inte sett än och kollade dem, bland annat Gudfadern som jag älskade! Jag hade praktik och fick arbeta med det jag tycker är roligast i tre veckor. Vi var ett gäng som åt middag och bowlade på Olearys. Avslutade okobermånad med halloweenfest, jag var black swan.
November kom. Vi bokade biljetter till phantom of the opera i höst, jag och elly kämpade på med Noras bok för att bli klara med den innan jul. Jag, Sandra och Nina unnade oss god mat och jag färgade mitt hår. I början av november fick jag en sån otroligt stark hemlängtan till familj och vänner. Jag kunde inte vänta enda till december utan bokade första bästa flyget hem. Jag fick några sköna dagar tillsammans med vänner och familj som gav mig massa ny energi. Jag hade även tur och prickade in en hemresa när mammas kör hade 50-talscafé. I slutet av november färgade jag mitt hår.
 
Och till sist landar vi i decembermånad. Vi var i Falun och hämtade hem Iza, Nina och Johans nya lilla familjemedlem. Jag klädde min gran och sökte nytt boende. Vi har suttit i skolan mycket och pluggat, jag har ringt och fixat med sådant man måste fixa med när det flyttas och tillslut åkte jag hem till Småland för att fira jul. Julen har varit bra på många vis. Men jag fick aldrig några riktiga julkänslor därför snön fattades. Men det har varit kul att få umgås med familjen. 
ÖVRIGT | | Kommentera |

Årsresumé del två

Majmånad började inte riktigt som jag hade väntat mig. Vi hade tusen grader kallare här än i Småland. Jag ville ha grönska och blommor, istället fick jag mycket regn och kyla. Men tack och lov kom även försommaren så småningom till norrland. Typ de två sista dagarna i Maj. 
 
Jag var iallafall lite kreativ i maj, försökte måla och fota en hel del. jag gick på vårt bildmuseeum och kände mig otroligt kultiverad. I skolan läste vi en av de mer intressanta kurserna, utomhuspedagogik, tillsammans med fantastiska Lars. Så småningom gick brännbollsyran av stapel. Vi var inte med och spelade så vi slapp regnet, men lördagen bjöd på sol och vi var ett gäng som grillade hemma hos Nina innan vi gick på festen med maskinen som headline. Jag gick som vanligt hem tidigt haha. I år ska vi minsann göra oss ett lag och köra på tvådagars (jag lär inte överleva). Jag pekade även finger åt alla omtentor och att de nu var godkända och att jag där med la hela första terminen bakom mig.
I Juni åkte jag hem till Småland för att spendera min sommar där. Men innan dess firade jag tillsammans med klassen att vi avklarat vårt första år tillsammans. När jag kom hem firade vi att Jenny blivit är färdigutbildad lärare med allt vad det innebär. Jag jobbade också väldigt mycket, men det är lugnt för är det någonstans jag älskar att köra post på så är det på landet. Det är alltid så vackert där på sommaren. Eftersom Elin köpt sig en gammal volvo blev det en heldel volvoåkande. Vi åkte även en sväng till Skirö. Juni var en bra månad.
 
I julimånad gjorde jag nästan inget annat än jobba. Men mitt i allt lyckades jag ändå klämma in lite häng med kompisar och en Stockholmsresa. Jag och Sara hade picnick inomhus när vädret ute inte ville visa sig från sin bästa sida och jag bjöd Bea på Ingebohagar som försenad födelsedagspresent. Som det Starwarsfan jag är blev jag helt lyrisk när Carrie Fisher och Harrison Ford möttes på Comic con. 
Okej Augusti hände verkligen så mycket grejer! Jag och kusin Maja åkte på en större loppisrunda och Maja fyndade massa fint medan jag kom hem med en glasburk. Vi firade att min nu så vuxne broder fyllde 25. Jag blev även inbjuden till att fira Joacim på hans 50-årsdag. Sara, jag och Micke var i Göteborg på liseberg där Micke frågade Sara om hon ville förlova sig med honom. Vi fortsatte åka på små roadtrips med Elins gamla volvo och under några helvetesdagar i Stockholm hjälte jag Elly att flytta hem till Småland. Seriöst, det är nog det mest påfrestande syster-testet vi någonsin har behövt utstå tillsammans. Men vi överlevde! Sista dagarna hemma i Småland spenderades på Lövö tillsammans med tjejerna. Som alltid är Lövö så mysigt. En slags fristad från allt annat. 
 
Några dagar senare åkte jag tillsammans med Sara hem till Umeå igen efter en sommar i Småland. Det är fantastiskt hur två ställen kan kännas som hemma.
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp