Beachparty//Detta är från i tisdags. Solen sken ute och det var en helt perfekt vinterdag.

Helt motsats till idag. Snö/regnar och är världens tråkväder. 

Idag är vi lediga för våran föreläsare är sjuk så nu är jag på väg till gymmet för att hänga där lite. I morgon är vi också lediga och då är det partyparty! Temat är beachparty med alla TUFFare. Ska klura lite på vad man ska klä på sig, känns ju inte så skönt att springa runt i baddräkt precis. 

Nu ska jag hoppa av bussen. Hoppas ni får en trevlig helg.
ÖVRIGT | | Kommentera |

Struktur


Lite nytt. Koftan är bara ren lycka. Sådär fin att man ser cool ut utan att behöva anstränga sig. Har lite samma struktur som mormors överkast, för att jämföra med något. Bägge inhandlade på H&M.

För övrigt sitter jag med en ynka fråga kvar att besvara till ett litteraturseminarium men är så fast att jag inte orkar fokusera på den just nu. 

Är svintrött och det beror helt på att jag var och gymme vid 7 i morse. Efter det simmade jag en km. Ganska produktiv tisdag för att vara jag, får se hur länge jag orkar. Men än är det kul (hej Rebecca två dagar in i träning). 

Efter det har jag hängt hos en klasskompis och förberett en muntlig redovisning. Och resten av kvällen har gått åt helvetes-seminariumet. Måste nog lägga mitt sista fokus på den frågan så att jag kan få och lägga mig. Hej hej

ÖVRIGT | | Kommentera |

Compassion and tolerance

“Every single person has at least one secret  that would break your heart. If we could just remember this, I think  there would be a lot more compassion and tolerance in the world.”

 ― Frank Warren

True words. Jag är lite utav en samlare. Jag samlar inte på objekt. Däremot samlar jag på citat. Det finns så mycket vackra ord där ute som någon smart person satt ihop till något fint och meningsfullt, ibland även helt meningslöst. Det behöver inte vara en känd person, de okändas ord är nästan ännu bättre.

Men nog om min lilla hobby. I söndags började livet igen efter ungefär 1,5 års paus. Pratar såklart om träning. Jag har aldrig haft ambitionen att bli supersmal, det är klart, några kilo lättare skulle ju vara trevligt, men man mår mycket bättre när man tränar. Vilket jag vet från tidigare erfarenhet. Investerade i ett fyra månaderskort på ett av de bästa träningshusen här i Umeå och igår körde jag mitt första riktiga pass. Tur att Nina och Johanna precis bestämt sig för att börja träna också så att jag har någon som pushar mig lite. 

Idag borde jag egentligen ha pluggat men orkade inte. Ny dag i morgon. Godnatt

ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp