Forskningsrapport och snöväder


En kan ju fråga sig om det är sista mars idag eller mitt i vintern?? Vaknade upp till detta tjocka snötäcke! Men norrland i ett nötskal, tydligen ska vädret bete sig så här. Jag vill iallafall ha vår nu!

Men nog om vädret. Började en jätte rolig workshop i morse, fick med hjälp av appar skapa en berättelse om vänskap. Skrattade så jag grät tillslut, vi hade väldigt roligt i våran grupp.

Från det att vi slutade vid halv 11 i morse fram till ungefär för 30 minuter sedan har jag och Nina skrivit på våran forskningsrapport och vi blev klara! Helt fantastiskt, 10 sidor på en dag är inte illa. Riktigt nöjd att jag slipper plugga över påskhelgen!

Nu är jag på väg hem, ska i stort sett hem och laga en matlåda tills i morgon och sedan sova. Vi ska in och plugga på teoretiska begrepp inför torsdag. 

Plugga och dricka öl. Tydligen har jag kommit in i studentlivet nu. Hej
ÖVRIGT | | Kommentera |

Hårresa

Det här med frisyrer kan jag finna otroligt fascinerande. Olika frisyrer ger olika intryck och uttryck. Kollade tillbaka i mitt arkiv mellan 2012-2014 och inser att jag ändå hunnit ha rätt många olika slags kaluffser under två år.
 
Men nog om min lilla hårresa. Idag är det måndag och jag och Nina var vid Tomtebogård och gjorde våra barnintervjuer med fyra fantastiska åttaåringar. Gick jätte bra, dock började Nina blöda mitt under en intervju.
 
Vi snackar inte blöda lite så en kan smygtorka, nej nej, det började forsa från ett litet sår på kinden som sedan vägrade sluta. Kan ju säga att de barnen hade svårt att fokusera på intervjun igen haha. Hoppas ni haft en bra måndag, dags att sova så vi orkar skriva forskningsrapport i morgon. 
 
 
ÖVRIGT | | Kommentera |

Linsbiffar

Av uppenbara själ är detta ingen matblogg..
 
Hej på er!Som den icke-vegiterian jag är, sker det ytterst sällan att jag tillagar vegetarisk mat, dels för att jag inte är superförtjust i bönor, linser osv och dels finns det ju så mycket gott en kan göra på kött. Men nu hade jag kvar lite röda linser så slängde ihop några veggiebiffar efter att hittat ett gott recept på nätet. Tipsar vidare till er, googla bara röda linsbiffar. Väldigt simpla att göra och lagom mättande.
 
Denna söndag har mest handlat om att strukturera upp kommande månad. Mycket som händer framöver och för att inte allt ska köra ihop sig måste jag verkligen bena ut livet lite grann. Tur jag får koppla av en hel helg i Stockholm med mamma och Elly om tre veckor, det kommer verkligen behövas. Hoppas ni haft en bra söndag.
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp