FredagHej på er! Idag började jag med att skriva tenta, ännu ett steg närmare mot sommar!! 

Efter det åkte jag och Nina förbi brännbollsyran och tittade på några kompisar som spelade, i ösregn! Tyckte riktigt synd om dem men blev ändå så sugen på att dra ihop ett lag till nästa år.

Åkte hem och powernapade någon timme innan jag åkte hem till Marcus och hand tjej Malin där vi var ett trevligt gäng som grillade och drack bärs. 

Nu sitter jag i stan väntandes på min buss hem. Blev tidigt för att orka med det som komma skall haha. Får se om jag lever på söndag eller inte. Måste även tillägga att sista bilden är tagen kvart över 10 på kvällen! Nu ser den mörkare ut än det faktiskt är, men kan inte fatta att vi snart går in i juni månad. Hoppas ni får en trevlig helg!
ÖVRIGT | | Kommentera |

I ett hav av glitter

//Det här med dammpartiklar är otroligt fascinerande. Speciellt när de reflekterar i solen, då bildas ett hav av glitter som virvlar runt i rummet och det var jag självklart tvungen att fånga på bild.//
 
Jag har mest legat i sängen, druckit kaffe, lyssnat på musik och stirrat på dammpartiklarna som far runt. Jag borde kanske ha tittat mer på tentan inför morgondagen, men jag känner mig rätt säker så jag har bara njutit av att jag kan bocka av ännu en dag.
ÖVRIGT | | Kommentera |

#brännbollsyran
Hej från ett regnit Umeå! Igår lekte vi matematiska lekar utomhus i regnet. Vill aldrig mer höra frasen "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder".

Idag betade vi av ännu en redovisning. Hur man kan arbeta med matematik utifrån en barnbok och det innebär att det nu endast är en tenta och en redovisning kvar, så skönt!

Efter skolan hämtade jag, Nina och David ut våra armband inför lördag. Den så kallade brännbollsyran går av stapeln här i Umeå i helgen och som söderlänning har jag totalt missat detta. Det är alltså VM i brännboll (!!!!!!!!) Och i samband med detta flockas folk för att spela brännboll, dricka bärs och gå på festival i dagarna två. T.ex ska Maskinen, Afrojack och Veronica Maggio spela. Känns ungefär som när Hultsfredsfestivalen kommer till Hultsfred. Folk laddar upp med go musik och glatt humör! Jag är laddad till tusen. Vi har inget eget lag, men några kompisar ska spela så ska gå dit och heja på dem och lyssna på go musik och dricka bärs så klart. Hej
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp