Två tips! (Egentligen tre)

Idag vill jag slå ett slag för barnen. Först och främst. Jag har inte sett julkalendern på de senaste 15 åren har jag räknat ut. Men så fort jag fick veta att det är Lotta Lundgren och Erik Haag som ska leda blev jag ju tvungen, tycker att de är helt fantastiska i historieätarna (tips om ni inte sett). Julkalendern i år heter "Tusen år till julafton". De ska tillsammans med barn berätta om barnen historia. Och detta, mina kära vänner, är första gången någonsin i svensk television som man väljer att göra detta! Vilket jag både hyllar och ifrågasätter. Det pratas bara om vår historia, men det är aldrig någonsin barnens historia som berättas. Jag ser verkligen fram emot årets julkalender. 
 
En annan sak. Skickar med en LÄNK till 7-eleven som just nu bidrar med en tia till organisationen Friends för varje person som är med i deras luciatåg. De beskriver projektetet så här: Nu kan alla få vara Lucia. Ladda upp en bild i vår luciagenerator och var med i landets längsta luciatåg. Bra va? Gå in på länken för att följa anvisningarna. Ganska enkel sak att göra. Hej
ÖVRIGT | | Kommentera |

Färgning nummer dosOkej, here we go again! Efter mycket velande fram och tillbaka under gårdagen, bestämde jag mig idag för att ändå lägga in en ny omgång med färg och det var ett klokt beslut. Lite svårt att avgöra åt vilket håll färgen drar åt nu, men skulle väl säga att det är en blandning mellan första och andra bilden. Det beror lite på vart i skenet en står. Jag är iallafall nöjd med mitt beslut. 
 
Idag har jag och Nina har lagt upp planen för kommande plugg-veckor. Känner att jag vill krypa under täcket redan nu haha. Det kommer bli jobbigt och jag kommer nog gråta i ren frustration mer än en gång. Men än njuter jag av min lediga dag och ska nu kolla färdigt på transformers som jag var mitt uppe i. Hej
ÖVRIGT | | Kommentera |

BrunröttorangeIgår färgade jag håret. Syns inte så bra på bild, men går mot det rödorangebruna. Jag vill så småningom färga det så det är ännu ljusare och drar ännu mer mot det orangebruna. Räknade ut att det är 6 år sedan jag sist färgade mitt hår.

Idag har jag plockat fram adventssaker. Älskar mitt vackra änglaspel, fick det av mamma för några år sedan och jag tycker om hur det plingar när änglarna snurrar runt, en väldigt lugnande effekt. Nu ska jag skriva färdigt en reflektionsuppgift så jag kan få njuta av min söndag i morgon innan nya kursen drar igång på måndag och med den tre jäkligt intensiva veckor för att hinna klart med en rapportskrivning innan jul. Hopas ni får en trevlig lördagkväll! 
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp