-God morgon. 
ÖVRIGT | | Kommentera |

Onsdagsmiddag
Hej på er! Söndagens kaos har nu släppt, dock skulle jag vilja veta hur det gick för kvinnorna. 

Igår var ungefär hälften av klasen ute och åt. Min klasskompis Sandra som skulle sova hos mig följde med mig hem direkt efter skolan (låter ungefär som vi är 15 haha) gjorde i ordning oss lite sen åkte vi till en annan klasskompis och drack kaffe, som sedan övergick till vin. Sedan mötte vi upp de andra på O'learys, jag åt nog den godaste oxfilé jag någonsin ätit! Värd varenda krona.

Vi hade en sån himla trevlig middag så vi fortsatte kvällen med att bowla och dricka öl. Efter det åkte Sandra och jag hem till mig där vi drack lite mer vin och kollade på Harry Potter. Tycker det är så kul när vi styr upp saker i klassen. Dom är så bra min klass. Sen tycker jag det är så synd att inte alla vill eller kan vara med vid såna här tillfällen.

Idag har jag pluggat och varit på gyn-undersökning. Tycker det är viktigt att utnyttja besöken var tredje år. Nu ska jag plugga lite mer sen tar jag kväll.
ÖVRIGT | | Kommentera |

Det kunde varit jagHej på er! Denna söndag alltså. Den började så bra, har hunnit plugga massor och bara tagit det lugnt. Men eftermiddagen övergick från lugn till kaos. Det var nämligen så att en kvinna skrev ett sms till mig igår angående en betalning, jag skrev bara att hon fått fel nr. Sedan tänkte jag inte mer på det. Men idag ringde en annan kvinna mig om en Michael Kors väska. Jag fick sån panik. Jag förklarade för henne att jag inte säljer någon väska och hon berättade över ett sms att någon evt försökt lura henne men att polisen och blocket, där annonsen låg ute, var invovlerade och att en polisanmälan blivit gjord. Jag har aldrig haft sådan ångest i hela mitt liv. Jag ringde också polisen för att fråga vad som gällde, men eftersom jag inte var direkt drabbad bad de mig bara vara uppmärksam. Jag fortsatte ha smskonktakt med den stackars kvinnan som blev utsatt. 
 
Egentligen är jag inte drabbad överhuvudtaget därför det visade sig att mitt nummer inte egentligen låg ihopkopplad med annonsen, men att personen som sålde var en Rebecca som bodde i Umeå och att kvinnan då hade hört av sig till mig för att hon trodde att det var jag. Vilket det inte var.
 
Jag känner mig otroligt naiv och tror gott om människor, därför blir jag så chockad när detta händer. Som tur är var jag inte mer drabbad än så här, men tycker så synd om kvinnan som blev lurar. Det får mig verkligen ifrågasätt hur människor tänker. Att man ens har mage att lura andra, det finns inte på min världsbild att jag skulle göra något sådant. Medan jag skriver det här fick jag svar från kvinnan som smsade mig igår, hon hade precis som den andra kvinnan chansat och ringt mig för att hon också trodde att annonsen är min. Hon har betalat in till den här bedragaren och det enda jag kunde hjälpa henne med är att ge numret till den andra drabbade kvinnan. Jag känner bara att det är för jävligt rent ut sagt! Blir så förbannad på att det finns såna människor där ute. Snälla, lämna aldrig ut känsliga uppgifter på internet, det är så enkelt för bedragare idag att använda det 
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp