Baaanaana!

Först och främst, kolla tictac-asken min kompis Sandra köpte med hem till mig från London! Baaanana! Äter fortfarande inte godis, men hur söt vad inte den?

Hej på er förresten! Idag har vi fått möjlighet att träffa våra handledare. Sitta ner och prata om kommande VFU. Kattis hade förberett med schema och det lugnade verkligen denne själ. Jag gillar ordning och reda. Vi pratade lite om vad som kommer hända kommande veckor, vad jag har tänkt kring mina uppgifter som ska göras och lite allmänt småprat. Jag är verkligen glad för att jag får komma tillbaka till samma ställe som i vintras och ha samma barn.

Hon berättade att just på fredag ska de ha en klädbytardag. Vilket innebär att en kanske inte klär sig som en brukar. Hon tittade på mig och sa: "typ om man använder mycket svart, kanske man väljer en färgglad tröja på fredag" haha. Idéen är väldigt rolig! Dock finns det inte så mycket andra färger än svart i min garderob, men ska väl lyckas gräva upp något. 

Efter skolan har jag gjort massa ärenden, köpt bra skor som jag inte är så rädd om, vill inte förstöra mina docs, innetofflor och lite fler baskläder som alltid går åt. Dessutom har jag skrivit en liten informationslapp om mig som jag ska ta med mig i morgon och sätta upp. 

Så jäkla laddad inför detta!
ÖVRIGT | | Kommentera |

Den där blodmånen

Hej på er. Precis som många andra var jag vaken i natt (tidigt i morse) när blodmånen var framme. 
Jag tyckte att jag skulle vara megasmart och vara vaken hela natten, istället för att iallafall få några timmars sömn. Drog en kanna kaffe och tittade på batman medan jag väntade.
 
Min tanke var att jag skulle ta bilen utanför stan och ställa mig och titta. Så tjugo i fyra i morse tog jag med kameran och åkte. Tyckte det var märkligt att månen inte var helt täckt. Visade sig att det inte skulle ske förrän tio i 5! Orkade inte stå där ute på fältet i en timme, så körde hem och hade tänkt gå och lägga mig. Men istället hamnade jag på baksidan med kamera ståendes på stativ i en timme och skådade det bland det sjukaste jag sett. Lätt värt väntan! Dock var svårt att fota för mitt objektiv ville inte riktigt få full fokus på månen. Men här är iallafall några bilder. Somnade strax innan 6 och var lagom pigg när larmet gick vid 9.
 
Idag har vi haft kursavslutning och nu ser jag fram emot kommande VFU period som drar igång på torsdag. Hoppas ni som var ute och skådade fenomenet fick häftiga bilder, och till er som missade. Synd om er.
ÖVRIGT | | Kommentera |

En septum


Hej på er. Här står jag och ser cool ut i min nya piercing! 
Alltså måste ju nästan förklara hur denna process gått till. Igår var jag och Nina på stan och så började jag prata om att jag är sugen på att göra en septum, vips hade hon fått mig att ringa till piercingstudion och boka tid. 

Fick tid idag klockan 5, Nina var med som moraliskt stöd. Killen var supernajs, lugn och trevlig. Han förklarade och visade, vi hjälptes åt att plocka ut ett smycke och vips var den gjord. Jag var förberedd på att det skulle göra så förbannat ont, men det var ändå hanterbart, den gjorde dock lite ont när han skulle sätta i smycket. 

Men jag är meganöjd! Nu firar jag med burgare och Paper Towns. Hoppas ni inte missar blodmånen inatt, själv ska jag ställa klockan och försöka fota den. Hej hej
ÖVRIGT | | En kommentar |
Upp