Sista helgen i April


Älskar vårt oberäkneliga väder, ibland måste en klä sig för vinterstorm och ibland går det att gå omkring i sneakers.  Idag är det en sådan sneakersdag. 

Idag har jag haft min universitetslärare på besök hos mig medan jag har genomfört en aktivitet. Jag kramade även min handledare hejdå. Hon ska vara borta kommande fyra veckor och nu sitter jag på flygplatsen och inväntar ett flyg ner till Stockholm. Förutom att det är Valborg fyller Nora tre år och det ville jag definitivt vara med och fira. 

Hoppas ni får en trevlig helg hur den än ser ut.
ÖVRIGT | | Kommentera |

SysterbesökHej på er från ett snöigt Umeå! Förra helgen pratade jag och Elly om att det vore kul om hon kom hit och vips hade hon bokat en flygresa upp till mig nu i helgen. Älskar vår spontanitet haha.

Vi har iallafall haft en väldigt mysig systerhelg ihop. I fredags mötte jag upp henne på stan, sedan åkte vi hem till mig och hade en lugn hemmakväll. I lördags sprang vi omkring på stan och sedan åt vi lunch på mitt favoställe Vezzo. Ungefär samtidigt som det började snöa åkte vi ut till Ikeaområdet. Norrland i ett nötskal. Igår startade vi dagen med att gå en sväng på bildmuseet och sedan gick vi och såg Djungelboken på bio. Den var snyggt gjort men jag tyckte den blev lite halvseg ibland, vi kollade även zootopia som jag tycker är helt fantastisk. 

I morse tittade vi på nya avsnittet av game of thrones innan Elly skulle med flyget och jag skulle till skolan. Det har varit väldigt mysigt att få ha henne här och oj vad jag saknar henne redan. Men det ska bli intressant att se om jag kommer känna samma saknad i höst efter att ha bott ihop hela sommaren, återkommer i frågan.

Nu ska jag laga kvällsmat och titta på serier. Ute fortsätter snön att falla för fullt och jag funderar på om det verkligen är maj månad om sisådär en vecka. 
ÖVRIGT | | Kommentera |

Veckan som varit
1. Jag insåg att min garderob knappt innehöll några sköna vardagsplagg att glida omkring i skolan i, så jag investerade i det.

2. Vädret skämtade ett mycket försenat aprilskämt. 

3. Min lilla växt jag fick av Elly står så fint i mitt fönster och växer så der knakar. 

4. Igår var vi på en föreläsning som hölls av en transperson, om att möta fördomar, om att bli upptäckt av sin fru och om hur normer görs i samhället. Väldigt bra! Ibland skrattade hela publiken och ibland ville en bara gråta rätt ut åt idiotin som finns. Jag gick förklädd som lärare för kvällen.

Hej kära vänner! Det är galet hur fort veckorna går, jag har redan gjort bort 2 veckors praktik och det är fantastiskt kul att få vara ute i verksamhet och arbeta igen. Det är ju ändå därför jag valt att plugga! Nästa vecka drar jag igång mitt temaarbete som kommer att beröra fantasygenren på olika vis och det ska bli super kul. Är taggad till tusen! Hoppas ni får en trevlig fredag
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp