Småland på 48 h








Hejsan! Nu sitter jag på Kalmar flygplats och inväntar min flygfärd hemåt. Jag måste börja med att säga hur fantastiskt det var att få komma hem till barmark i Småland! Vädret har ju varit helt fantastiskt och jag förstår äntligen vad Aftonbladet menade när de skrev att våren är här. Därför upp hos oss är den inte påväg på låååånga vägar. Kanske blir vinter-uppehåll någon gång där i slutet av Augusti haha. 

Jag har iallafall haft en toppenhelg där jag har klämt in många kompisar under ett dygn. Ätit lunch med Sara och pratat ikapp lite, firade Bea Igårkcä lite försenat och avslutade med stor-frukost hemma hos Elly i morse. Nu ska vi kliva på planet hej på er!
ÖVRIGT | | Kommentera |

På väg till Småland






Hej på er kära vänner! Just nu sitter jag i en bil på väg till Småland.

I onsdags kom mamma hit och direkt när jag hade hämtat upp henne åkte vi och åt på Vezzo. Sedan gjorde vi massa ärenden och avslutade dagen med filmen Brooklyn hemma hos mig. I torsdags gick jag i skolan så hon fick göra stan själv. Sedan hämtade jag upp henne och vi åkte och handlade innan vi åkte hem till mig och vilade några timmar. Sedna åkte vi in till stan och åt indiskt. Så förbaskat gott! I morse kom vi iväg kvart över 7 och har varit på resande fot sedan dess. Vi gjorde ett stopp hos Anna och nu är vi på väg hem. 

Det har varit så mysigt att ha henne hos mig några dagar och det ska även bli mysigt att få spendera lite tid i Småland, även om det blir begränsat med tid. Har försökt klämma in så mycket kompis-häng som möjligt. Men ikväll ska jag bara umgås med Elly. Hoppas ni får en fin helg!

ÖVRIGT | | Kommentera |

Så här hade jag kunnat se ut



Det här har jag INTE glidit omkring i de senaste dagarna. Nej nej, sedan i onsdags eftermiddag, efter att jag och Nina skrev färdigt våra arbeten, har jag glidit omkring i min pyjamaströja med ett stort hål mitt på magen. MEN jag hade kunnat se ut så. Jag var med Nina och tittade på en innebandymatch igår men annars har jag glidit omkring här hemma och sträckkollat Shameless och blivit helt besatt/förälskad i ett gay-par. Vet inte varför men jag blir alltid mer euforisk när ett homosexuellt par blir tillsammans i serier, vet inte om det beror på att jag vet att det inte är så jävla självklart att alla ska få hångla med den de vill, att det finns människor som faktiskt på allvar tror sig ha rätten att avgöra det och att kärleken därför känns mycket mer genuin eller vad det beror på. Att skådespelarna egentligen är heterosexuella i verkligheten är en helt annan diskussion för ett annat tillfälle. Tipsar er att se Shameless om ni vill ha skyhög pinsamhets-faktor och många åh-nej-stunder. Nu ska jag sova och se fram emot en tvätt-och städsöndag. Godnatt   
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp