Fyra filmer att se fram emot

Kära vänner. Om lite mer än en vecka entrar vi augusti månad. Var försvann den här sommaren liksom? Men som tur är älskar jag ändå hösten med löven som skiftar i alla vackra färger och med hösten kommer också en hel del bio-tittande, iallafall för min egen del. Det hör liksom hösten till. Ungefär lika mycket som te och att få tända massa mysiga ljus. Det är väl egentligen nästan olagligt att få tipsa om höstfilm såhär en varm sommardag när temperaturmätaren mäter dryga 30 grader utanför. Men här är iallafall lite filmtips att se fram emot när teet har kallnat och du inte orkat åka till ikea för att investera i nya värmeljus. 
 
Första filmen Suicuide Squad som kommer redan 5 Augusti. Jag såg Batman: Assault on Arkham som är den tecknade versionen när den släpptes 2014, gillade den skarpt och blev jätte glad när de skulle göra en film av den. Den är redan upphöjd i skyarna från mitt håll så jag hoppas verkligen inte att jag blir besviken. Men med den castingen är det nästan omöjligt. Det skulle vara om de förstör handlingen helt eller om Jared Leto skämmer ut sig totalt i sin tolkning av jokern. Men det tror jag inte.
 
Andra filmen är Snowden och den känns som en ganska självklar biofilm där i september. Det är mycket fart, spänning och bygger på verkliga händelser. Kan det bli mycket bättre? Svaret jag letar efter är NEJ!! Det är nog ganska många som fortfarande anser att CIA och deras okontroversiella metoder inte hör hemma i en demokrati och frasen "big brother is watching" känns inte ens som en överdriven reprik att häva ur sig. En riktig nagelbitare helt enkelt!
 
Som den fantasy-fantast jag ändå är tycker jag att film nummer tre Miss peregrine's home for peculiar children träffar min fantasy-nerv rakt på. Även denna film släpps i September, så om ni undrar vart jag kommer hänga i September så är det i biosalen. 
 
När det blev känt att Fantastic beasts and where to find them som är skriven av J.K Rowling skulle bli spelfilm blev jag så glad. Så fort jag fick se första trailern kände jag direkt att de har fångat hela Harry Potter-känslan, utan att härma konceptet rakt av. Den släpps i November därför har jag något att se fram emot.
 
ÖVRIGT | |
Upp