Helgen som varit

Så här har helgen sett ut för min del. I fredags umgicks jag med Elin och Micha som jag inte sett på länge samt Johanna och Jenny. Vi grillade, de drack vin (jag körde) och så pratade vi ikapp om livet. Det var en mysig kväll. Igår startade jag min lördag med att hjälpa mamma som just denna lördag ansvarade för bagageluckeloppisen Skeppet i Målilla arrangerar varje lördag nu under sommaren. Vi hjälptes åt att ta betalt och det tog oss lite mer än 2 h att gå runt vid alla bord! Men jag tycker ändå att det är väldigt kul att det händer lite saker i min barndomsby.

Efter loppisen umgicks jag med Sara, vi hade picknick vid ett blåsigt Bysjön sedan hade vi film- och spelkväll hemma hos mig. Vi pratade om att vi varit vänner i 8 år och att vi nu nått över gränsen för att vänskapen ska vara för livet. Det tror jag verkligen på.

Idag har jag umgåts med mamma och Elly. Först var vi i Berga på deras kända café som ligger där. Det var väldigt dchyssta priser och varierat fika så det kan jag varmt rekommendera för er som had vägarna förbi. När vi ändå var ute och åkte passade vi på att åka förbi Aby och deras gårdscafé där de gör potatisvåfflor. Så himla goda! Med valnötter, chevre, honung och ruccola till. Efter det besökte vi mormor en sväng och nu har jag och Elly filmkväll med Sagan om ringen. Det blev en väldigt fullspäckad helg men det är kul tycker jag.

Nu kör vi tre jobbveckor till innan jag tar en välförtjänt "semester" innan skolan. Hoppas ni haft en fin helg kära vänner!

ÖVRIGT | |
Upp