En vecka och en halv

Hej hopp! Detta är väl typ vad jag gjort de senaste veckorna. Elly och jag firade midsommar uppe hos pappa i Stockholm och jag fick äntligen träffa nya lilla kusinen som nu mer går under namnet Lovisa.

Förra tisdagen blev jag sjuk, det började med feber sedan fick jag blåsor på både händer och fötter. Vilket visade sig vars höstblåsor, sånt som typ drabbar barn under 10 år. Hur jag fick det har jag ingen aning om, men jag hade väldigt ont hela helgen och kunde knappt gå på grund av blåsorna. Eftersom jag inte orkade göra något blev Stockholmsvistelsen väldigt lugn. Men vi var iallafall och såg Warcraft på bio, jag hade inga förväntningar alls på den men tyckte den var väldigt bra och kan varmt rekommendera om du gillar hela fantasy-genren.

I söndags när vi skulle åka hem fick vi med oss Nora också. Kusinen från storstan får åka till moster och kusinerna på landet haha. Jag började även friskna till i söndags, mina blåsor har sakta men säkert börjar försvinna men Elly blev tyvärr också smittad så vi har typ varit under karantän senaste dagarna.

Nu är jag kattvakt åt faster Carina. Att få gosa med två katter är ändå helt okej och i morgon ska jag träffa moster och Lovisa som nu har kommit hit också.

ÖVRIGT | | Kommentera |

Dop i Lekaryd

Oj nu blev det många bilder här igen. Igår var vi i Lekaryd utanför Växjö på dop för Sandras två små tvillingar Wille och Alex, som nu faktiskt har blivit ganska stora ändå. Kyrkan var liten och söt men det var många gäster så vi fyllde den rätt bra. Tova inledde med att sjunga tillsammans med faster Inga-lill, sedan pratade prästen en del och faddrarna läste upp några texter. Både pojkarna skötte sig fint och log nästan genom hela dopet. De grät inte ens när prästen döpte dem. Maja läste upp en jätte fin dikt hon hade skrivit ihop dagen till ära och jag tror att de flesta blev välidgt rörda och tårögda. Så stolt över min coola kusin!
 
Som avslutning överraskade vi Sandra och Johan med att sjunga "en värld full av liv" sedan åt vi massa god mat och tårta i församlingshemmet innan vi åkte hem. Jag har aldrig varit på ett dop innan men jag kan gissa att detta inte hörde till vanligheterna. 
ÖVRIGT | | En kommentar |

På Lövö del 2

 
Resten av bilderna. Har som sagt haft en väldigt fin helg med mina vänner. Längtar redan till nästa år.
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp