På höstlov

Någon beklagade sig över att jag bloggar så sällan, så jag tänker att jag ska vara personen till lags och slänga upp ett litet inlägg innan jag ska sova. I fredags flög jag hem till Småland för en veckas välförtjänt ledighet.

Jag har verkligen börjat mitt lov på ett alldeles förträffligt sätt. I fredags umgicks jag med mina älskade syskon som jag ser så sällan. Sebbes Rebecka bjöd på god planka, världens lyx att bli bjuden på mat, och på kvällen tittade vi på hitta Doris. Jag somnade varm i hjärtat på soffan tillsammans med Elly. I lördags kom även mamma till Kalmar och vi åt gemensam lunch på den pågående internationella matfestivalen som varit i Kalmar i veckan. Sedan kramade vi Sebbe och Rebecka hejdå och tog en tur förbi Ikeaområdet innan vi åkte hem till Hultsfred.

Idag har jag suttit med en skrivuppgift och tittat på Alla presidentens män ihop med Elly. Nu på kvällen har jag umgåtts med mina bästa. Vi har inte varit samlade allihop sedan i somras så det var väldigt mysigt att få umgås med dem. Speciellt kul att se Kristin som jag inte sett sedan Augusti! Vi pratade bort några timmar, drack kaffe och spelade spel. Nu ligger jag och lyssnar på Elin som snarkar på soffan och Elly som lyssnar på Pip Larsson i sängen bredvid.

En himla bra start på det här lovet måste jag säga och resten av veckan kommer bli minst lika bra skulle jag tro. Godnatt på er

ÖVRIGT | | En kommentar |

En lista

Vad gör du just nu? Hamnade i sängen efter matkoma och kommer inte orka lyfta på mig mer idag.

Vad skrämmer dig? Hur sjukt elaka människor kan vara mot varandra.

Vad peppar dig? Att jag pluggar till något jag brinner för.

Vad vill du ha som huvudsyssla om fem år? Jag vill helst jobba inom skolans värld samt påbörja min specialpedagog-utbildning.

Vad får dig att gråta? Är sjukt blödig när det gäller dödsscener från filmer och serier. Länkade till tre klipp i söndags.

Vad är det sista du tänker på innan du somnar? Saker jag måste komma ihåg till dagen efter.Vad måste du ha hemma i matväg? Mjölk, kaffe och potatis.

Vad läser du just nu? Jag läser bara skolsaker och lyssnar på Harry Potter som ljudbok för miljonte gången typ. Vill ta tag i att läsa mer

Vad är skönt? När det inte finns några måsten.

Vad gör du när du är arg? Jag säger saker jag ångrar efter typ två sekunder.

Vad är din vanligaste hälsningsfras på sms? Brukar oftast bara inleda med 'hej' och sedan gå rakt på sak.

Vad är du avundsjuk på? När andra lyckas med sånt jag också skulle vilja. Det är rätt jobbigt att gå runt och vara avundsjuk tycker jag så försöker låta bli situationer där såna känslor kan uppstå.Vad brukar folk kalla dig? Becca, beckis, Becks

Vad är det viktigaste som finns? Att må bra

Vad är ingredienserna för en bra utekväll? När kläder och smink känns on point, peppig musik och härligt sällskap.

Vad är det gulligaste som finns? Golden retrievervalpar. Bara youtuba fram massa klipp när en är på dåligt humör, då vänder det genast.

Vad såg du senast på en scen? Vet inte om Emma Knyckare och Josefin Johansson räknas. Annars såg jag fantomen på operan med mamma och Elly i september.

Vad vill du rekommendera? Gör sådant som gör dig glad och strunta i alla de krav som finns på hur du ska se ut och bete dig. Var dig själv istället, du kommer mycket längre på det. Sedan vill jag även rekommendera serien the Fall som jag försökt få Elly att se haha.

Listan är tagen från Frida Vega

ÖVRIGT | | Kommentera |

Dr Martens

Bild 1: Mina nya docs i form av vinterkängor. Varmfodrade och sköna. Jäkligt nöjd med dem!

Bild 2: Efter en veckas tryckeri fick vi idag ställa ut våra verk. Min är den till höger med Harry Pottertemat (obvi)

Bild 3: Jag idag i en provhytt.

Idag fick jag veta att jag, Sandra och Nina måste ställa in vår Stockholmsresa, jäkligt tråkigt för jag var så peppad på att åka! Men förhoppningvis blir det en Stockholmsresa framöver.

Tekniskt sett hade vi vår sista lektion för den här kursen idag. Vi har ett studiebesök på torsdag sedan börjar vi nästa kurs efter höstlovet. Förstår inte var veckorna har sprungit iväg! Det har varit så jäkla kul på alla vis och är absolut taggad för nästa kurs. På fredag flyger jag hem till Småland över lovet och det ska bli väldigt kul och är verkligen i behov av att få umgås med min familj och vänner i Småland nu. Även om det inte var så länge sedan vi sågs haha.

KLÄDER | | En kommentar |
Upp