Nästan Jul

(null)

(null)
Och så var vi här igen..det är något med mig och flygplatser alltså, jag lyckas alltid synka det när jag sitter och väntar på flygplatsen. Vilket jag även gör i skrivande stund. I helgen var vi i Skellefteå och firade lilla Astrid på hennes namngivelsedag. Av mig, Nina och Johan fick hon en liten pall där det står Astrid på. 

Jag har tagit ut lite extra semesterdagar så nu är jag på väg ner till Småland för julfirande, jag blir kvar där nere ända till efter nyår så det ser jag fram emot. Plus att detta är första året på fem år som jag inte jobbar vid jul! Så det känns extra skönt. Jag har som vanligt hunnit boka in tusen saker, men det är bara roliga saker så det gör ingenting. 

Det finns inget bättre än att få omge sig av personer en älskar kring jul, jag önskar verkligen att det såg ut så för alla. Denna jul kommer dock kännas lite speciell då mormor inte finns med oss. Om vi inte hörs innan önskar jag er en riktigt God Jul! Kram


ÖVRIGT | | Kommentera |

Nora och Anna på besök

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hej alla glada! Förra helgen hade jag Nora och Anna på besök. Hur underbart mysigt som helst! De fick se stan, vi åt lunch på bildmuseet, var och badade, åt hemmagjorda köttbullar, fikade, bakade pepparkakor, var på Leos lekland och lekte massa och bara mös. Det var så kul att få umgås på hemmaplan för en gång skull och jag tror att Anna blev lite förälskad i Umeå. Nora konstaterade att det var roligt hos kusin Rebecca, men om det berodde på allt skoj jag mutade henne med eller den vackra staden är oklart.


Den här helgen ska jag åka ner till Kalmar och fira Jenny, det blir aldrig att jag kan vara med och fira decemberkompisarna då det blivit så tätt inpå jul. Men 25 är ändå en aktningsvärd ålder och något en bör fira så då får en ändå åka ner.


Just nu sitter jag på flygplatsen och suckar över dessa förseningar, förhoppningvis är vi inte så pass sena att jag missat flyget på Arlanda. Vi håller tummarna! Hoppas ni får en fin helg. 

ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp