Under en sten

Alltså jag har ju bott under en sten och är tusen år efter alla andra. Men skaffade Pinterest häromdagen och det är ju så kul vad snabbt en kan fördjupa sig i olika kategorier. Jag hittade massa fin inredning som jag var tvungen att dela med mig mer er. Vill ha ALLT!

ÖVRIGT | | Kommentera |

Här händer det grejer

Här händer det lite grejer! Jag kör all in på grått och lila/rosa, vem är jag ens? Plus att kakeldekor och lite vit färg kan göra sån stor skillnad! För mig är ett mysigt kök a och o oavsett om det är 24 kvadrat och köket är en kombination av vardagsrum/kök/matrum och sovrum. 


För övrigt är första veckan på praktiken avklarad och det känns som en inte ens varit där ifrån. Trivs väldigt bra och det känns som en bra start innan det jobbiga examensarbetet påbörjas.

ÖVRIGT | | Kommentera |

Nedräkning börjar

Här ovan ser ni en jävligt glad tjej!

---
Förra helgen åkte jag ensam upp till pappa. Tanken var att jag tillsammans med syskon skulle åka upp och fira jul. Men det var snökaos och bara dumdristigt att ens ge sig ut att köra. Så jag fick ta tåget själv upp på söndagen, men det gjorde inge för jag fick umgås själv med pappa vilket inte hör till vanligheterna. I tisdags tog jag flyget hem till Umeå och har sedan dess mest legat i viloläge på min tillfälliga luftmadrass, väntar på min säng som ska dyka upp nästa helg. 

Det är mysigt att fira jul och träffa familj och vänner men oj vad trött en blir efter tre intensiva veckor, plus att jag har jobbat hela lovet. Så det var skönt att få komma hem och pilla navelludd och sträckkolla lite tv-serier i min ensamhet. Jag har även filat på en skoluppgift som nu är inlämnad och igår svängde jag tillsammans med min grupp ihop en redovisning tills idag. Vi har äntligen redovisat våra filmer som vi knåpade ihop innan jul. På grund av rättigheter och Disney som är stenhårda vågar jag inte lägga upp filmen här. Tyvärr!

Men det var iallafall kul att få se de andra gruppernas filmer och när alla hade fått visa och fått feedback tackade våra lärare för det här halvåret. Det känns skönt att lägga en till termin till samlingen och på måndag börjar jag min allra sista termin! Känns så spännande och kul. Samtidigt som jag känner mig som en student som precis börjat inse att det snart är slut haha. Nu ska jag göra kvällsmat och titta på film, ha det bra vänner!

ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp