Midsommarfirande på Gunnarsö

Hej på er! Hoppas ni hade en fin midsommarhelg. Midsommarafton spenderades i Oskarshamn på Gunnarsö tillsammans med detta härliga gäng. Vi hade knytis, gjorde massa goda drinkar och körde lekar hela kvällen. Igår åkte vi hemåt på eftermiddagen sedan hade jag och Elly serie-kväll. Idag har jag haft egentid för första gången på tre veckor, vilket varit superskönt, älskar min syster men vi är inte menade att bo tillsammans alltid. I veckan jobbar jag bara två dagar sedan åker jag, mamma och Elly till London på onsdag och stannar till söndag. Det ska bli så roligt, jag har alltid velat åka till London.
 
Nu ska vi fortsätta seriekvällen, ha en fortsatt fin söndagkväll.
ÖVRIGT | | Kommentera |

Älgpark

Smak var en väldigt trevlig matupplevelse och sällskapet var lika bra. Tycker om att hänga med Sara även om det blir så sällan.Resten av helgen har spenderats i kusinernas sällskap. Idag var vi i Målilla älgpark, aldrig sett en älg på nära håll och de var väldigt stora och vackra. Det fanns även lite kaniner, höns och getter. Jag och Nora had nog kunnat stanna hos killingarna resten av dagen om vi fått välja. Nu sitter jag hemma i Ellys soffa och dricker gin and tonic, söndagslyx. Men ska strax hoppa i duschen och förbereda lite inför nästa vecka sedan blir det en tidig kväll. Hoppas ni haft en trevlig helg vänner.
ÖVRIGT | | Kommentera |

Två veckor i Småland

Och så tog jag min examen. Allt var fint och det var helt jävla underbart att få gå fram och hämta diplomet, även om det bara var ett fake. 


På måndagen bilade vi hela vägen hem till Småland. Sedan har de två senaste veckorna här gått i ett kör. Jag har blivit firad av familj och vänner, spelat massa spel och umgåtts med bea nästan varje dag, varit i Linköping och hälsat på Kristin och börjat jobba på posten, för sista gången någonsin, i höst får jag äntligen börja arbeta med mitt valda yrke på allvar hemma i Umeå. I morgon kommer Anna, Nora och Lovisa hit över helgen och jag och Sara ska äta på Vimmerbys senaste resturang-tillskott Smak i morgon kväll och om mindre är två veckor åker jag, mamma och Elly till London.

På något där känns den där examenshelgen för två veckor sedan väldigt långt borta, livet återgår väldigt snabbt till det vanliga. Det känns väldigt härligt att vara hemma i Småland igen.

FEST, KLÄDER, ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp