Examenshelg

Här kommer lite bilder från veckan! I onsdags hade vi vår sista skoldag (Nina fick testa mina glasögon som ska representera vår nya sin på vårt yrke). Sista dagen genomfördes verkligen med blandade känslor. Jag kan inte fatta att tre år gått så fort! 


På kvällen hade vi lite klassfest med lekar och pizza, jag blev tilldelad priset för klassens frågelåda haha. Jag är alltid den som skriver och frågar våra lärare om det är något eller om det är saker som ska styras upp. Så det tar jag som en komplimang! 

Igår var vi några som gjorde spray-tan, jag för första gången i mitt liv och jag är riktigt nöjd. Det ser väldigt naturligt ut och jag är brun på ställen jag aldrig brukar bli brun på. Efter spray-tanen fixade jag och Nina inför brännbollsyran. Vi blandade drinkar i petflaskor á la 16 år och dumpade partytält och saker hemma hos David där vi ska ha förfest. I morse vaknade jag vid 7 för att jag är så exalterad över dagen och att mamma och Elly kommer hit. Nu sitter jag på flygplatsen och väntar på att deras plan ska landa om ett tag. 

Hoppas ni får en väldigt fin helg. Själv ska jag umgås med kompisar och familj och verkligen ta till vara på den sista helgen innan folk splittas åt olika håll.

FEST, ÖVRIGT | |
Upp