Halvvägs

Jag tycker personligen att det är mycket roligare med kamerabilder, men det sker ju så sällan så kände att jag var tvungen att knäppa några bilder för några dagar sedan när det var ljust. OBS! Jag gjorde en liten kik bakåt i arkivet och inser att typ alla senaste bilder är från min lägenhet, jag ber om ursäkt för detta haha.Om bara går vi över till sommatid och det är snart Aprilmånad. Längtar som en tok till att snön ska försvinna, men det är svårt att tro det med tanke på att det i skrivande stund bara vräker ner snö utanför. Jag beställde hem ett par nya vårskor igår och det känns som om jag nu blir straffad för att jag längtar till våren haha. Förra veckan köpte jag en liten fritös och prövade att fritera vaxbönor, det var himla gott! Med lite salt på och det smakar som pommes. Tips!

Vi är nu halvvägs i examensarbet och jag tycker inte jag gör annat än sitter på universitetsbiblioteket och skriver och skriver, skrattar hysteriskt åt ingenting och läser litteratur. Det ska bli skönt när det är över. Jag har fixat ner the sims 4, kände mig väldigt nostalgisk och ska spela det nu. De har utvecklat det något sen jag var en sådär 12-13 år.

ÖVRIGT | | Kommentera |

En vecka i Mars

Här duggar uppdateringarna tätt ser jag! Förra helgen tog jag med mig två boys och åkte ut till Vännäsby för inflyttningfest hemma hos Nina och Johan. De fick en presenkorg som innehöll massa viktiga saker som choklad, disktrasor, öl och doftljus. Vi hade riktigt trevligt, Nina bjöd på dödligt god mat och vi spelade någon slags beer-pong variant innan vi åkte till stan och tog en öl på O'Learys. 


I veckan har vi genomfört våra intervjuer till exjobbet och jag hade Sandra sovandes här mellan tis-ons. Vi var och såg nya Logan filmen och jag tyckte den var bra, kanske inte så som en är van att X-men ska vara, utan den hade ett mer djup, vilket ändå passar mig då jag tycker om Wolverine som karaktär. Jag kan inte förstå att Hugh Jackman har axlat rollen i 17 år! När vi kom hem såg vi första X-men filmen och det blev en väldig kontrast att se dem så tätt inpå varandra, det synd att åldern har hunnit ikapp, inte ens i Hollywood är en odödlig. 

Förra veckan påbörjade jag ett litet livsstilsprojekt. Jag har kört LCHF, jag har ju fuskat mer än en gång, men det är väldigt kul! Jag känner att jag har fått massa ny inspiration i köket och jag trivs med att köra så här, jag hade tänkt köra i 4 veckor men jag funderar på att köra längre. Kanske fuskar lite ibland, som när vi drack alkohol i helgen, eller firade internationella kvinnodagen igår på Frasses. Nu ska jag sova så att jag orkar körs veckans sista ryck på examensarbetet innan det äntligen är helg och ledigt! I helgen ska jag bara unna mig sovmorgon och ensamhet, vilket jag ser som något positivt (dock inte alla som gör haha). Godnatt ÖVRIGT | | En kommentar |

Tre kalas och en 25-årsfest

Hej på er, jag överlevde helgen. Men det var knappt alltså haha. I fredags flög jag ner till Stockholm tidigt på morgonen och blev upphämtad av moster med familj och åkte tillsammans med dem ner till Småland. Vi har firat mormor i dagarna tre i helgen och började i fredags med att äta hemlagade burgare och titta på gamla diabilder från 50-70 talet. Jag har alltid så svårt att förstå att ens föräldrar också varit barn en gång och faktiskt haft ett hel liv utan att en själv fanns med. I fredags passade jag även på att klippa mig, typ 5 cm och that's it. Men det var ungefär ett år sedan jag klippte mig sist så gällde att passa på när en är hemma och det inte kostar skjortan att gå till en frisör.


I lördags började vi dagen med en enklare lunch bestående av semla och ugnspankaka, sedan passade vi på att leka med Nora och Lovisa, som hunnit växa en hel del sen jag såg dem i julas. På kvällen var vi och åt på Brygghuset i Vimmerby innan jag och Elly åkte på Emmy, Tilda och Elins 25-årsfest. En galet roligt fest med musikquiz 90-talsstyle och dans hela natten lång. Elly och jag ville hem lite olika tider så fick bli en kompromiss, men det gjorde inget. För vi skulle kliva upp ganska tidigt på söndagen och hinna fira mormor en sista gång med lunch. Efter maten kramade jag Elly, mormor och mamma hejdå, packade in mig i bilen tillsammans med Stockholmsgänget och åkte dit med dem.

Jag flög inte hem förrän i måndags så fick sova över hos dem, vilket inte gjorde mig något. Kunde passa att leka med Nora själv, och det händer väldigt sällan. I måndags vaknade jag tidigt av att hon satt och tittade på mig och frågade om vi skulle leka. Barns energi på morgonen alltså, den är helt obestridlig för mig! När vi hade ätit frukost och kollat lite på barnprogram, lämnade jag och Anna Nora på föris innan vi tog sällskap in till centralen. Där kramades vi hejdå och hon gick till jobbet och jag tog flygbussen ut till Arlanda.

Som sagt, det blev en väldigt intensiv helg som vanligt och jag var helt slut när jag äntligen landade i Umeå. Men jag är så tacksam för att jag har en sån underbar familj och så fina vänner. 

FEST, ÖVRIGT | | En kommentar |
Upp