Alive and kickin'

Hallå på er! Igår hade vi finsittning med klassen, alla deltog inte men vi hade väldigt trevligt ändå. Innan träffades vi några tjejer och tog ett glas prosecco och pratade om våra tre fantastiska år. På sittningen åt vi tre-rätters med toast skagen som förrän, jag förstår inte varför det anses vara det finare en kan få som förrätt? Sedan fick vi god oxfilé till huvudrätt och någon cheesecake variant med jordgubb och rabarberkräm till efterrätt. Sittningen var rolig, jag har en väldigt mysig klass som jag kommer sakna när vi skiljs åt om en vecka. Jag hade även valt att köpa en klänning som inte var svart, och jag ska säga att även om den inte kändes jag över huvudtaget så kände jag mig väldigt fin i den.


I snart en vecka har jag har suttit och försökt skriva på sista inlämningsuppgiften men min kropp har redan gått på sommarlov. Så jag, Sandra och Nina bestämde oss för att köra ett pluggryck senare idag, den sista söndagen jag någonsin kommer sitta och plugga igen! Sen är det bara att köra igång sista veckan. Händer bara massa roliga grejer så ser fram emot den kommande veckan. Även om det är med blandade känslor.FEST, KLÄDER, ÖVRIGT | | Kommentera |

Ettåringen och fyraåringen

Hej på er! Jag spenderar lite tid i Stockholm. I torsdags möttes jag och Elly upp i Stockholm för att se Hans Zimmer på Globen. Jag kan inte beskriva hur fantastiskt det var på alla sätt och vis. Kändes så coolt att få ta del av hans filmmusik live tillsammans med världens pampigaste orkester. Det var även kul att få gå på konserten tillsammans med Elly eftersom vi både har ett stort filmmusiksintresse.

I fredags vaknade vi hemma hos Anna och Robban av två leksugna kusiner. Vi lekte lite med dem innan jag och Elly gick och såg nya Alien på bio. Jag har inte riktigt sett de första alienfilmerna utan mer Prometheus som den här var en uppföljare på, men jag tyckte iallafall den var bra. Kanske något kort om jag får tycka till om något. De kunde gott kunnat lägga på en extra timme därför handlingen gick lite väl fort fram, vilket jag tycker förstörde det något.

Vi åt även en god lunch på stan vid ett ganska nyöppnat ställe mitt på sergel med nudel-koncept. När vi kom tillbaka från stan tog jag och Elly med oss Nora och Lovisa till en lekpark och när vi kom tillbaka därifrån hade även mamma kommit. I fredags fick jag och Nina även tillbaka vårt examensarbete med VG!! Det kändes underbart att få lägga 10 veckors hårt slit bakom sig. Nu har jag bara en skrivuppgift klar sedan är jag färdig med den här utbildningen. 

I lördags hade vi kalas för Lovisa och Nora, då kom Robbans släkt och även Sebbe och Rebecka som sov hos pappa. På kvällen tittade vi på filmen Captain fantastic med Viggo Mortensen. Jag tyckte att den var väldigt bra, lite udda på ett positivt sätt.

Idag har vi varit på utflykt vid ett naturreservat vid Skärholmen där vi fikade innan mamma och Elly åkte hem till Småland. Vi andra stannade kvar några timmar till och lekte. Jag fortsatte att umgås med gänget några timmar till hemma hos Anna innan jag kramade dem hejdå och åkte till pappa. Här blir jag kvar fram till onsdag när jag flyger hem till Umeå.

Hoppas ni haft en härlig helg också, min har varit toppen. Men nu är jag helt slut och längtar till att få gå och lägga mig snart.

MUSIK, ÖVRIGT | | Kommentera |

Hejsan hoppsan lillebror

Hejsan hoppsan lillebror! I morgon om tre veckor tar jag examen. Veckorna både kryper fram så sakta så sakta, men ändå går allting så himla fort. Hur är det ens möjligt?

ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp