Som klippt och skuret

(null)
(null)
(null)
Hola! Wow vad vackert vi har här nu. Det är precis i skarven mellan några regniga höstveckor och snön som väntas falla inom kort. Det är så där krispigt i luften och på morgonen är det frost på marken. Igår åkte jag och Nina på besök till Skellefteå och gosade med en liten fem veckorsbebis! Skulle lätt kunnat stirra på henne i flera timmar. Det är så ofattbart hur fantastiskt det är med bebisar, hur kroppen kan bära och odla ett helt nytt liv. 

Bilen ni ser på bilden är min alldeles nyinköpta bil som jag fick hämta hem i onsdags. Det är en söt liten Ford focus och den är bara min! För mig som aldrig badat i pengar är detta en väldigt stor grej. Plus att jag äntligen har en bil med motorvärmare, vilket är ett måste här uppe i kylan. Min andra bil ska få rulla ner till Småland igen vid höstlovet, förhoppningvis pallar den resan och kommer bli en värdig reservbil hemma hos mamma och Tobbe. På höstlovet har jag tagit några dagar ledigt och ska förutom köra ner bilen passa på att umgås med kompisar och gå på halloweenfest, sjukt taggad! Tanken är också att Elly ska komma hit några dagar och sedan bila ner med mig.

Och sist men inte minst har jag varit och klippt mig idag. Jag har funderat på det länge och efter rådfrågning från Nina och Sandra var det dags! Det är något kortare än jag tänkt, men jag ville gärna att hon skulle klippa resten av håret lika långt som min lugg och då blev det den här längden. Jag är så nöjd ändå och det är skönt att bli av med allt hår! Nu ska jag se serier och ha en lugn och skön söndagkväll. Hej på er


KLÄDER, ÖVRIGT | | Kommentera |

Hos pappa

Det här är enda bilden jag har sen i helgen. Jag vill lyfta att jag faktiskt inte har klippt mig, men blir lagom sugen när jag ser bilden. 


Helgen spenderade jag nere hos pappa i Stockholm. Vi hade en väldigt bra helg med egentid som var välbehövligt för oss både. De som känner mig vet att jag har en ganska komplicerad relation till min far, så en sån helg var precis vad vi behövde. Jag bjöd på middag och bio, vi såg nya Blade runner som jag tyckte var väldigt bra, förutom att den hade kunnat kortas ner typ en timme. Jag flöm hem på söndagmorgon så jag fick ha en lugn hemmadag efter en intensiv helg. Hoppas ni hade en fin helg!

ÖVRIGT | | Kommentera |

Bullbak och kalashelg

Här kommer lite sena bilder från min 25-årshelg i Småland. Helgen blev inte riktigt som planerat på många sätt, men mitt i allt jobbiga hade jag ändå en väldigt fin helg med nära och kära som jag uppskattar så otroligt mycket. Idag har jag bakat massa bullar och det är en lång procedur med en liten ugn kan jag lova er, men nu är de färdiga så jag ska avnjuta min lördag med en (eller två) bullar och iskallt glas mjölk och massa bra tv-serier. Ha det gott
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp