Wow, wow, wow

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Wow, wow, wow! Vilken fantastisk semester jag har haft! Nu har jag aldrig tidigare haft semester, men det är ungefär så här jag föreställt mig att den ska se ut. Första veckan var jag och Elly på Kreta tillsammans och hade det toppen! Läste böcker, badade i havet och åt sovlaki. Vi bråkade ingenting, mer än att jag beklagade mig över mina stackars sönderbrända axlar. Och det är nästan den största bedriften för att vara oss haha.

De tre resterande veckorna har jag spenderat i Småland. Jag har hunnit umgås massor med  kompisar, åkt på utflykter, träffat farmor och faster Inga-Lill och Kenneth, ätit god mat, druckit för mycket läsk och badat nästan varje dag. Haft spelkvällar tillsammans med Bea och testat min och Ellys gräns genom att dela lägenhet i tre veckor. Firat Sebastian som fyllt år, varit en kort sväng på logfest och sovit länge och vaknat tidigt, svettats ihjäl i värmen och njutit av Ellys fläkt. Allt detta har jag hunnit med och i morgon åker jag mor norr igen. Som vanligt när jag bilar upp blir det ett stopp i Stockholm och då ska jag hinna leka med Nora och Lovisa, hurra! Och även hinna krama lite på moster och pappa. 

Om en stund ska vi åka till faster Carina för familjemiddag. Hoppas ni har haft en bra sommar och fått njuta, oavsett om ni jobbat, varit lediga eller gjort något helt annat. Hej 
ÖVRIGT | |
Upp