Helgx3

(null)

(null)

(null)

(null)
Hallå vänner! Livet pågår och orken för att berätta om den har varit noll. Men de senare veckorna har bara varit jobb medan helgerna bara har varit massa resande. Förrförra helgen firade vi en försenad jul hemma hos pappa och Mia. Sebbe, Rebecka och farmor kom upp från Småland och vi hade en mysig helg. Förra helgen var jag nere i Småland för att fira Bea som hunnit fylla 25, hon bjöd på massa god mat vi drack goda drinkar och pratade bort några timmar. I lördags hann jag även träffa Emmy, Jenny och Johanna på brunch. Nu sitter jag på flygplatsen igen och ska åka mot Stockholm för att bila därifrån till Kalmar. Svägerskan Rebecka fyller också 25 så jag, Hélène och Johan ska åka ner tillsammans.

Det har varit hemskt mycket resande sedan jul, men det är roliga saker så känns inte så jobbigt ändå. Men nästa helg ska jag bara vara hemma och det ser jag fram emot redan nu haha. Hoppas ni får en fin helg!
ÖVRIGT | | Kommentera |

Jul och nyår

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hallå och god fortsättning! Hoppas ni hade en bra jul och nyår, min var förträfflig! Ber på förhand om ursäkt för det långa utlägget nedanför.

Dagarna innan jul umgicks jag bara med massa kompisar, gjorde god mat och pratade ikapp. Vill för övrigt tillägga att Sara (sista bilden) inte har klippt lugg. Men hur cool skulle hon inte se ut? Bad ass woman! Jag hade även bokat in att göra mina naglar, för första gången i mitt liv vill jag tillägga. Jag ville se lite extra fin ut innan jul och det var ju en succé, jag önskar att jag unnade mig lite mer sån här vardagslyx ibland. 

Julafton spendera jag hos mamma och Tobbe, en väldigt lugn jul med närmsta familjen och jag somnade för första gången någonsin framför Kalle Anka!! Det är nu det går utför..på juldagen kom moster med kusiner, sedan träffades sedvanligt släkten och skulle äta och köra paketlek. Och som vanligt skippade jag och Elly paketleksdelen, istället åkte vi till Elly och hade fest tillsammans med kompisar. Vi hamnade till slut hos Emmy och Hampus och där stannade vi resten av kvällen. Den mest lyckade juldagen på flera år måste jag tillägga! 
På annandag jul var jag och lyssnad på mamma som sjöng och umgicks med släkten. Dagarna innan nyår umgicks jag med kompisar, jag hann även bada i mamma och Tobbes badtunna och det var riktigt skönt! Det var så mysigt att titta på stjärna samtidigt som en låg i vattnet.

Elly och jag bestämde oss för ett lugnt nyårsfirande, så vi såg Star wars på bio i Kalmar på dagen och på kvällen gjorde vi middag, rårakor till förrätt och rotfrukter i ugn. Kött och rödvinssås för min del och någon fiskgryta med saffran till Elly. Sedan kollade vi på The Disaster artist innan vi skålade in det ny året. Sista dagarna hemma i Småland umgicks jag mest med Elly och Bea och igår åkte jag hem till Umeå. Det var riktig bra dagar med familj och vänner, tack för att ni finns och förgyller mitt liv. 
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp