Jul och nyår

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hallå och god fortsättning! Hoppas ni hade en bra jul och nyår, min var förträfflig! Ber på förhand om ursäkt för det långa utlägget nedanför.

Dagarna innan jul umgicks jag bara med massa kompisar, gjorde god mat och pratade ikapp. Vill för övrigt tillägga att Sara (sista bilden) inte har klippt lugg. Men hur cool skulle hon inte se ut? Bad ass woman! Jag hade även bokat in att göra mina naglar, för första gången i mitt liv vill jag tillägga. Jag ville se lite extra fin ut innan jul och det var ju en succé, jag önskar att jag unnade mig lite mer sån här vardagslyx ibland. 

Julafton spendera jag hos mamma och Tobbe, en väldigt lugn jul med närmsta familjen och jag somnade för första gången någonsin framför Kalle Anka!! Det är nu det går utför..på juldagen kom moster med kusiner, sedan träffades sedvanligt släkten och skulle äta och köra paketlek. Och som vanligt skippade jag och Elly paketleksdelen, istället åkte vi till Elly och hade fest tillsammans med kompisar. Vi hamnade till slut hos Emmy och Hampus och där stannade vi resten av kvällen. Den mest lyckade juldagen på flera år måste jag tillägga! 
På annandag jul var jag och lyssnad på mamma som sjöng och umgicks med släkten. Dagarna innan nyår umgicks jag med kompisar, jag hann även bada i mamma och Tobbes badtunna och det var riktigt skönt! Det var så mysigt att titta på stjärna samtidigt som en låg i vattnet.

Elly och jag bestämde oss för ett lugnt nyårsfirande, så vi såg Star wars på bio i Kalmar på dagen och på kvällen gjorde vi middag, rårakor till förrätt och rotfrukter i ugn. Kött och rödvinssås för min del och någon fiskgryta med saffran till Elly. Sedan kollade vi på The Disaster artist innan vi skålade in det ny året. Sista dagarna hemma i Småland umgicks jag mest med Elly och Bea och igår åkte jag hem till Umeå. Det var riktig bra dagar med familj och vänner, tack för att ni finns och förgyller mitt liv. 
ÖVRIGT | |
Upp