En uppdatering från sista dagarna i Juni

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hallå vänner! Här är lite mobilbilder från Juni månad. Jag åkte som sagt ner till Kalmar för att fira Elins examen, jätte stort grattis igen! Passade samtidigt på att umgås med Rebecka, Sebbes sambo. Blev bjuden på god mat och hängde ute på balkongen. 

Den 13e juni hade vi skolavslutning och det var med blandade känslor jag kramade alla ungar hejdå. Det har varit ett lärorikt första år, men nu ser jag fram emot att få ta emot en ny klass och få vara med och starta upp ifrån början. Det blir häftigt! 

Några dagar efter skolavslutningen hade vi personalfest med tema retro, vi körde massa roliga lekar och karaokemaskinen gick varm. Jag har verkligen toppenkollegor!

Efter skolavslutningen började sommarfritids. Det har varit spännande veckor med mycket upptåg, igår när det var varmt hade vi till exempel en åkbana med vatten och sopa som barnen kunde glida på, ångrar att jag inte hade med ombyte, hade gärna testat! Vi har även haft workshop där barnen fått vara med och göra nya käpphästar, så roligt och de var så kreativa! 

I måndags körde jag hem från Cecilia, en tjej jag blivit kompis med via Gofriendly-appen. Var tvungen att stanna och fota när solen sken och klockan var strax efter 22 på kvällen. Det här är min första riktiga sommar i Umeå, blir lika förvånad varje år när det är ljust mitt i natten. För övrigt har Gofriendly-appen varit en riktig hit! Jag har träffat några riktigt härliga tjejer som jag definitivt tänker fortsätta umgås med. Jag är så glad att jag vågade.

Som sista bilden visar är det 9 dagar kvar tills Elly och jag åker till Kreta! Jag är så jäkla peppad! För det innebär även att jag har semester, min allra första någonsin och jag vet att det kommet ske tusen saker då jag ska ner till Småland efter vi varit på Kreta och stanna där i 3 veckor. Det blir kul! 
Något annat som är kul är att mamma kommer hit i morgon. I helgen går flyttlasset till större lägenhet och jag är så laddad. Det ska bli så skönt med en riktig lägenhet efter fyra år i diverse små skrubbar och på något vis känns det mer officiellt, att jag faktiskt på riktigt bor i Umeå.  

Okej nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. Hoppas ni får en bra fredag och helg!

ÖVRIGT | | Kommentera |

Brännbollsyran 2018

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hallå godbitar! Förra helgen gick årets brännbollsyra av stapel. På fredagen startade vi dagen tidigt. Jag hjälpte Ninas lag att sminka sig, de skulle vara utklädda till pensionärer. Vi hängde där några timmar innan vi åkte till ängarna och yran. Där mötte vi upp några gamla pluggkompisar och det blev ett mysigt kramkalas! Kan inte fatta att det redan gått ett år sedan en tog examen. 

Vi hängde där och tittade på brännboll, sedan åkte vi hem och gjorde oss i ordning och fortsatte festen hos Jakob. Och till slut yran. Vi var mest vid öltältet men dansade loss lite till Otto Knows och "din tid kommer". Jag och Nina som skulle upp ganska tidigt på lördagen tog det lite lugnare och var hemma strax innan 2-tiden. På lördagen gick larmet tidigt, fixade i ordning och plockade upp Nina och en tjej som heter Mona. Vi tre skulle tillsammans överraska en annan tjej som fyller 30. Och det blev skitlyckat! Hon fick göra massa uppdrag under dagen och så åkte vi runt i Ninas fina veteranbil och drack öl. Jag agerade chaufför och det var sjukt läskigt att köra den gamla bilen! Sedan hade vi förfest hemma hos mig ett stort gäng, körde massa lekar, åt pizza och drack mer öl. Vi kom ganska sent till yran på kvällen så missade alla möjliga artister. Jag hade åtminstone velat se Maggio. Men vi hade skitkul ändå, dock ångrar jag att jag tog en vitprickig byxdress. Inte det klokaste beslutet. Det blev en jätte bra helg, faktiskt den bästa av alla mina år på brännbollsyran. 

Nu ska jag åka ner till Kalmar och fira Elin som tog sin lärarexamen förra helgen. Hoppas ni får en fin helg.
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp