Busy as a tall bee

(null)

(null)

(null)
Hej kompisar! Som rubriken antyder har det varit fullt upp, haha eller okej nu ska vi inte överdriva. Men jag har iallafall hunnit umgås lite med Nina, vi umgicks med hennes kompis Jens, bjöd varandra på drinkar och skulle egentligen gått ut, men hamnade istället sittande i timmar och kollade gamla bilder och musikvideos. Vi får göra ett nytt försök en annan gång.
Jag har även hunnit ha sportlov under veckan som varit. Vädret har inte varit på topp men vi hann ändå grilla korv någon dag, det kan vara bland det mysigaste som finns och en förmiddag gjorde vi fina hästar som ska få flytta ut när det blivit lite varmare ute. Det blev väldigt tight mellan loven i år, påsklovet är redan om tre veckor, men då ska jag vara ledig. Elly upp några dagar, sedan åker vi ner till Småland tillsammans så spenderar jag några dagar där, det blir kul!

Idag fick jag ett infall och möblerade om i lägenheten, jag kan säga att det är en bedrivit när en bor på ca 24 kvadrat och lägenheten är avlång. Jag brukade möblera om jätte ofta när jag var yngre, nu gör jag det aldrig längre. Men  jag blev väldigt nöjd! Det skapade mer rymd på något vis. 

Hoppas ni har en fin helg!
ÖVRIGT | |
Upp