Yasuragi och fem årskalas

(null)
Vårens nya jacka! Från Asos och jag älskar den SÅ mycket.
(null)

(null)

(null)Hallå vänner! Hoppas ni haft en fin valborgshelg. Själv har jag varit i Sthlm sen i fredags och haft det riktigt bra. Jag kom hit i fredags kväll och mötte upp mamma och Elly hemma hos Anna med familj. Vi pratade lite och somnade tidigt. I lördags vaknade vi tidigt av Nora och Lovisa som var leksugna, på förmiddagen var jag och Elly iväg med barnen innan vi hade kalas för Nora. För det var en av anledningarna till att jag åkte ner. Nora fyllde fem år! 

Vi hade korvkalas och Nora fick massa fina presenter. Min present utnyttjade vi redan samma kväll när jag och Elly tog med barnen till Leos lekland och Anna och Robban fick egentid, det var en uppskattad present av hela familjen Edström/Svensson! I söndags åkte jag och Elly till Yasuragi, vilket var den andra anledningen till att jag åkte ner. Vi fick det av mamma, mormor och Anna i 25-årspresent. Det var hur mysigt och skönt som helst. Alla gick omkring i sina rockar och vi embraceade hela konceptet! Vi badade i utomhuspool, tvagade oss, gick på spabehandling och åt en trerätters. Verkligen en uppskattad födelsedagspresent. 

Igår när vi kom hem från Yasuragi firade vi Nora lite till, då hon fyllde år igår. Sedan firade Anna och co Valborg tillsammans med en annan familj och jag och Elly såg The Avengers på bio. Jag var mållös efteråt..

Idag åkte Elly hem på fm medan jag har varit på Noras 5-årskalas tillsammans med hennes förskolekompisar. Vi har haft skattjakt, korv och glassfest och lekt massa annat. Kramade familjen Edström/Svensson hejdå och åkte ut mot Arlanda på em och nu sitter jag här ute och väntar på att få åka hem. Jag är jätte nöjd med helgen och jag måste definitivt besöka Yasuragi igen! Hej
ÖVRIGT | |
Upp