Vittervägen 130F

(null)

(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Det här med att flytta alltså..det är en lång process att bo in sig tycker jag, att veta var saker ska stå för att skapa en jag-känsla (hej pretto). Nu har jag bott här i 1,5 månad och det börjar äntligen falla på plats. Jag ska ha ett nytt bord och det ska upp en bokhylla så småningom. 
Men här har ni iallafall casa Svensson. Vet inte om ni tycker det är intressant, men jag är fascinerad över andras hem, deras val av möbler och detaljer. 

Vad händer här annars då? Jag har gått med i en joyvoice-kör och det är bland det roligaste jag gjort på länge. Ute börjar vi äntligen få min favorit årstid och på tisdag fyller jag och Ellinor 26 år. Jag kan snart referera till mig själv som "närmare 30-årsåldern" och det skrämmer helt ärligt talat skiten ur mig. Nästa helg ska jag till Stockholm med mamma och Elly och se Peter Jöback, som vi tillsammans med Sebbe gav mamma i födelsedagspresent. Vi ska även träffa pappa och fira oss och honom lite. Hoppas ni haft en fin helg vänner.
ÖVRIGT | | Kommentera |

Lövö 2018

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hallå hallå! Årets Lövöresa har gått av stapeln och jag måste säga att vädret till trots fick vi ett pangår. Vi har ätit och druckit gott, spelat spel och bara pratat om livet. 

I fredags ringe klockan 05.10, tog bilen till flygplatsen och lyfte strax efter halv 7 på morgonen. Sedan flög jag ner till Kalmar och var på plats ungefär vid halv 10. Där tog jag en flygbuss och möttes av Elly utanför sin lägenhet vinkades på långt avstånd. Vi hänge hos henne några timmar, åt avokadosmörgås och tittade på youtubeklipp. Efter att Sebbe hade slutat plockade han upp oss och så var vi hos Sebbe och Rebecka någon timme, där vi spelade supermario innan Sebbe körde hos till Jenny och David. Vi fick som tur var låna deras bil över helgen, väldigt tacksamt! Efter lite bilstrul och ett stopp på bolaget åkte vi mot Lövö. Emmy och Johanna som hade egen bil hade varit och handlat så vi sågs där.

Väl på plats tog vi det lite lugnt, innan vi lagade vår paradrätt tacos! Funkar ALLTID. Drack lite gott vin och spelade spel resten av kvällen. Det blev ganska tidigt eftersom vi alla (utom Elly) var rätt trötta efter jobbveckan. 

Igår lördag, vaknade vi relativt tidigt och avnjöt en riktig lördagsfrukost. Eftersom vädret inte var på topp valde vi att ta bilen på en åktur i områdena runt i kring. Det är så himla fint utåt havet, med vackra små hus och båtar som ligger på rader längst med bryggorna. Efter att vi misslyckades med att hitta ett café som var öppet, valde vi att istället köpa med oss hem och göra äppelpaj. SÅ gott! Jag är ingen efterättsperson, men just äppelpaj är ju super.

Resten av lördagen var rätt lugn, vi spelade spel och lagade mat. Vi la oss sent och fortsatte prata långt in på småtimmarna. Ganska fint ändå hur allt bara kan flyta på fast en ses så sällan. Idag har vi bara ätit frukost och städat ur innan vi tog den obligatoriska Lövöbilden, innan vi skiljdes åt igen. Jag, Elly och Jenny åkte till Kalmar där mamma och Tobbe mötte upp oss hemma hos Jenny och David där Tobbe skulle kika på bilen, sedan blev jag skjutsad till flyget och nu sitter jag här och ska precis lägga ner telefonen för att kliva på. Men tack tjejer för året! Hoppas ni andra haft en fin helg.

ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp