Baaanaana!

Först och främst, kolla tictac-asken min kompis Sandra köpte med hem till mig från London! Baaanana! Äter fortfarande inte godis, men hur söt vad inte den?

Hej på er förresten! Idag har vi fått möjlighet att träffa våra handledare. Sitta ner och prata om kommande VFU. Kattis hade förberett med schema och det lugnade verkligen denne själ. Jag gillar ordning och reda. Vi pratade lite om vad som kommer hända kommande veckor, vad jag har tänkt kring mina uppgifter som ska göras och lite allmänt småprat. Jag är verkligen glad för att jag får komma tillbaka till samma ställe som i vintras och ha samma barn.

Hon berättade att just på fredag ska de ha en klädbytardag. Vilket innebär att en kanske inte klär sig som en brukar. Hon tittade på mig och sa: "typ om man använder mycket svart, kanske man väljer en färgglad tröja på fredag" haha. Idéen är väldigt rolig! Dock finns det inte så mycket andra färger än svart i min garderob, men ska väl lyckas gräva upp något. 

Efter skolan har jag gjort massa ärenden, köpt bra skor som jag inte är så rädd om, vill inte förstöra mina docs, innetofflor och lite fler baskläder som alltid går åt. Dessutom har jag skrivit en liten informationslapp om mig som jag ska ta med mig i morgon och sätta upp. 

Så jäkla laddad inför detta!
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp