En vecka och en halv

Hej hopp! Detta är väl typ vad jag gjort de senaste veckorna. Elly och jag firade midsommar uppe hos pappa i Stockholm och jag fick äntligen träffa nya lilla kusinen som nu mer går under namnet Lovisa.

Förra tisdagen blev jag sjuk, det började med feber sedan fick jag blåsor på både händer och fötter. Vilket visade sig vars höstblåsor, sånt som typ drabbar barn under 10 år. Hur jag fick det har jag ingen aning om, men jag hade väldigt ont hela helgen och kunde knappt gå på grund av blåsorna. Eftersom jag inte orkade göra något blev Stockholmsvistelsen väldigt lugn. Men vi var iallafall och såg Warcraft på bio, jag hade inga förväntningar alls på den men tyckte den var väldigt bra och kan varmt rekommendera om du gillar hela fantasy-genren.

I söndags när vi skulle åka hem fick vi med oss Nora också. Kusinen från storstan får åka till moster och kusinerna på landet haha. Jag började även friskna till i söndags, mina blåsor har sakta men säkert börjar försvinna men Elly blev tyvärr också smittad så vi har typ varit under karantän senaste dagarna.

Nu är jag kattvakt åt faster Carina. Att få gosa med två katter är ändå helt okej och i morgon ska jag träffa moster och Lovisa som nu har kommit hit också.

ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp