Brännbollsyran

 
Okej det blev en feeeet bildbomb från helgen! De första är kamerabilder, sedan övergår det i blandade mobilbilder både från mig och andra. 
 
Alltså vilken himla fin fredag det blev för min del. Jag hade bara endagspass men det gjorde verkligen ingenting. Vädret var toppenbra och folk hade verkligen gått in för brännboll. För BK byn, alltså Sandra och Ninas lag, blev det en vinst och två förluster och därmed inget slutspel på lördagen. Men det gjorde ingenting. Vi gick sedan hem och fortsatte festen. Solade, spelade flunke ball, grillade och gick bananas på snapchat. På yran var det kö-kaos. Men vi lyckades tillslut ta oss in och kom ungefär lagom till när Icona pop skulle kliva på. Jag har aldrig haft superkoll på dem, men det var ju ändå många låter en kunde dansa med till och när de till sist spelade I love it tror jag att  hela området var i gungning. Vi såg även chainsmokers. Också ett band en inte har haft koll på men som var enkla att dansa med till.
 
Jag brände mig rejält i solen i fredags och drack nästan inget vatten på hela dagen (hej nybörjare) så igår var jag väldigt seg i kroppen hela dagen. Jag valde att inte följa med dem och titta på finalerna på ängarna och stannade även hemma från förfesten. Istället fick jag skypa med Elly som tillsammans med mormor och mamma var på besök hos nya lilla kusinen i Stockholm. Nora är så stolt över att vara storasyster och jag är sååå avundsjuk över att jag inte kunde vara med. Jag lyckades underhålla mig själv tills Sandra bad mig möte upp henne halv 2. Vi låg sedan och pratade fram till halv 4 i morse samt kollade på Herkules. Idag har vi bara tagit det lugnt, hämtade våra saker hos Nina sedan åkte Sandra hem. Nu sitter jag i min fåtölj och ska göra klart en utvärderingsuppgift. Helgen har varit sjukt bra, en väldigt fin uppstart på sommaren. Om mindre än en vecka åker jag till småland. Men först ska jag avsluta min praktik. Tre dagar kvar! Hej på er
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp