På höstlov

Någon beklagade sig över att jag bloggar så sällan, så jag tänker att jag ska vara personen till lags och slänga upp ett litet inlägg innan jag ska sova. I fredags flög jag hem till Småland för en veckas välförtjänt ledighet.

Jag har verkligen börjat mitt lov på ett alldeles förträffligt sätt. I fredags umgicks jag med mina älskade syskon som jag ser så sällan. Sebbes Rebecka bjöd på god planka, världens lyx att bli bjuden på mat, och på kvällen tittade vi på hitta Doris. Jag somnade varm i hjärtat på soffan tillsammans med Elly. I lördags kom även mamma till Kalmar och vi åt gemensam lunch på den pågående internationella matfestivalen som varit i Kalmar i veckan. Sedan kramade vi Sebbe och Rebecka hejdå och tog en tur förbi Ikeaområdet innan vi åkte hem till Hultsfred.

Idag har jag suttit med en skrivuppgift och tittat på Alla presidentens män ihop med Elly. Nu på kvällen har jag umgåtts med mina bästa. Vi har inte varit samlade allihop sedan i somras så det var väldigt mysigt att få umgås med dem. Speciellt kul att se Kristin som jag inte sett sedan Augusti! Vi pratade bort några timmar, drack kaffe och spelade spel. Nu ligger jag och lyssnar på Elin som snarkar på soffan och Elly som lyssnar på Pip Larsson i sängen bredvid.

En himla bra start på det här lovet måste jag säga och resten av veckan kommer bli minst lika bra skulle jag tro. Godnatt på er

ÖVRIGT | | En kommentar |
Upp