Flyttande

Jag säger bara äntligen lite egentid! Veckorna har sprungit förbi och på måndag börjar jag min sista jobbvecka innan jag tar farväl av posten för sista gången, och får 8 dagars ledigt innan mitt nya jobb i Umeå börjar. 


Det känns som att de senaste två veckorna mest har bestått av flyttande, vi har flyttat både mamma och Elly och det har verkligen varit en process ska jag säga er. Men bevisligen har jag även hunnit med lite annat. Jag träffade till exempel Sara någon dag och vi var på Ingebohagar. Jag och Bea spelar massa spel och dricker kaffe typ varje dag, det finns fan inget roligare än att spela spel över en kopp samtidigt som en får sitta och prata med sin barndomskompis. Saknar verkligen det uppe i Umeå, därför gäller det verkligen att ta till vara på de stunderna när jag är i Småland.

Idag har jag och Elly börjat städa ur hennes lägenhet, men hon jobbar natt så det blev bara några timmars plockande. Ikväll ska jag ha egentid för första gången på väldigt länge och det ska bli så skönt. Jag tänkte kolla serie och göra något gott att äta. Hoppas ni får en fin lördag mina vänner.

ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp