Som klippt och skuret

(null)
(null)
(null)
Hola! Wow vad vackert vi har här nu. Det är precis i skarven mellan några regniga höstveckor och snön som väntas falla inom kort. Det är så där krispigt i luften och på morgonen är det frost på marken. Igår åkte jag och Nina på besök till Skellefteå och gosade med en liten fem veckorsbebis! Skulle lätt kunnat stirra på henne i flera timmar. Det är så ofattbart hur fantastiskt det är med bebisar, hur kroppen kan bära och odla ett helt nytt liv. 

Bilen ni ser på bilden är min alldeles nyinköpta bil som jag fick hämta hem i onsdags. Det är en söt liten Ford focus och den är bara min! För mig som aldrig badat i pengar är detta en väldigt stor grej. Plus att jag äntligen har en bil med motorvärmare, vilket är ett måste här uppe i kylan. Min andra bil ska få rulla ner till Småland igen vid höstlovet, förhoppningvis pallar den resan och kommer bli en värdig reservbil hemma hos mamma och Tobbe. På höstlovet har jag tagit några dagar ledigt och ska förutom köra ner bilen passa på att umgås med kompisar och gå på halloweenfest, sjukt taggad! Tanken är också att Elly ska komma hit några dagar och sedan bila ner med mig.

Och sist men inte minst har jag varit och klippt mig idag. Jag har funderat på det länge och efter rådfrågning från Nina och Sandra var det dags! Det är något kortare än jag tänkt, men jag ville gärna att hon skulle klippa resten av håret lika långt som min lugg och då blev det den här längden. Jag är så nöjd ändå och det är skönt att bli av med allt hår! Nu ska jag se serier och ha en lugn och skön söndagkväll. Hej på er


KLÄDER, ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp