Mitt lilla liv

På begäran tänkte jag skriva om vad som händer i mitt lilla liv. Vad har hänt då? Jag har hunnit se årets första norrsken vilket alltid inger en känsla av stark eufori, eufori är för övrigt mitt favoritord. Jag beställde hem coola skor från asos (hänvisar till bilden ovan) och har nu mer blivit en frälst-asosanvändare, även köpt en miljard byxor och känner mig riktigt fräsig.


En helg var jag hos Sandra på besök i Skellefteå och spelade spel, en annan hade jag och Johanna Harry Potter och pizzakväll. För övrigt har Sandras lilla bebis kommit nu så det blir definitivt ett besök dit snart igen! Jag och Elly har även hunnit planera inför stundande 25-årsfirande och igår hade vi skypedejt allt från Umeå, till Hultsfred, till Kalmar till Valencia i Spanien. Skype måste vara världens bästa funktion för att kunna kommunicera med saknade kompisar <3. 

Men förutom dessa små guldkorn i livet är jag mest en arbetande kvinna som plöjer massa serier om kvällarna och som lägger största energin på jobbet. Jag skulle tippa på att nästa uppdatering sker efter helgen och kalaset, hoppas ni får en fin September-vecka! 

ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp