Påsklov

(null)

(null)

(null)

(null)
Hallå vänner! Sen sist jag skrev har det hunnit hända en hel del. Jag och Elly bokade en resa till Kreta i sommar. Jag har både hunnit gå på lägenhetsvisningen och tackat ja till en ny lägenhet, med inflytt i början av juli. Hurra! Nu är det påsklov och jag njuter av ledighet nere i Småland för tillfället. 

Lovet började med att Elly kom hit i fredags och hände några dagar. Vi var på bio och såg både Black panther och Ready player one och hon tatuerade sig en dag. Vi var på museum och åkte på utlyft till Sillviken, ett ställe någon mil utanför Umeå. Det var blåsigt men mysigt. Vi gjorde egna smörgåsar med glurr på, precis som mamma gjorde när vi var små och skulle på utflykt. Sedan har vi mest gosat loss.

I tisdags flög vi ner tillsammans och här nere träffar jag kompisar på löpande band känns det som. Det blir även lite födelsedagar som ska hinna firas, vi har redan hunnit fira mamma som fyller år nästa vecka. I morgon ska vi åka en sväng till farmor och på kvällen ska vi fira mammas sambos son som fyller 18. Hoppas ni hade en fin påsk!
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp