Två veckor i Umeå

(null)

(null)

(null)

(null)
Haj haj! Ser ni hur lycklig jag är på första bilden? Hur roligt är det inte att få leka doktor med sina kusiner? Så häääär kul.

Nu har jag hunnit landa lite här hemma. Men flyttkartongerna har stått nästan orörda i 2 veckors tid. Jag började lite smått när jag kom hem, men eftersom jag saknat både soffa och säng har det varit svårt att ta tag i allt annat fixande. Plus att jag har jobbat och det har tagit massa energi att lära känna en ny barngrupp. Men de är ju hur gosiga som helst! Jag tror detta kommer bli en spännande period, och min allra första etta. Som jag nu ska få följa och se växa upp, sånt är häftigt.

Förra veckan började även lärarna, så i fredags avslutade vi två personaldagar med räkbåt. Tur att det gick få annan mat som också var jätte god, testade faktiskt en halv räka! Men det var bara så trevligt att få göra något med alla. Vi är bara 30 medarbetare, så man blir ändå ganska tight som grupp när det är så få. Dock tyckte jag otroligt synd om de två övriga sällskapen som också åkte båt med oss. Att vi jobbar i skolans värld är svårt att tro ibland!

I morgon på förmiddagen kommer som sagt soffa och säng. Legat på madrass i två veckor, funkar väl men det är lagom mysigt att kravla upp från golvet varje natt när en håller på att kissa på sig haha. Så det ska bli skönt. Annars då? I veckan ska jag jobba och mot slutet av veckan har jag planerat in att träffa kompisar. Bland annat Nina, som jag inte sett sen innan semestern. Men även några tjejer från kompisappen. Hoppas ni får en fin vecka vänner.
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp