Lägenhet 2.0

(null)

(null)

(null)

(null)
Tjo tjim och hejsan! Ja..det där kan ha varit den fånigaste inledningen någonsin, men så blev det nu.

I  snart 1,5 vecka har vi nu kunnat avnjuta decembermånad. Jag gillar december, det händer alltid massa roliga saker som avslutas med julen, som jag också älskar. Det är ju också något speciellt med att få åka iväg hemifrån och ba umgås med familj och vänner intensivt, återigen tvingas samsas om utrymmen både talmässigt och platsmässigt. Man faller lätt tillbaka i gamla roller och alla har sin speciella plats i en familj. Men jag har sjuk hemlängtan nu och längtar till nästa torsdag när jag ska åka ner.

Det jag iallafall än så länge hunnit göra i december månad är att julpyssla med kompisar och blivit frälst i glögg! Har alltid hatat det och därför uppstod en smärre identitetskris när jag drack det. Så många år som jag gått miste! Jag har börjat ifrågasätta min egen smak, kan jag ens lita på att jag gillar något av det jag gillar? Revolution.

För övrigt kom snälla personer från min hyresvärd Lerstenen hit idag och började tapetsera om, bara 6 månader efter inflytt. De har börjat spackla och göra i ordning till vad jag bara antar kan vara morgondagens tapetseringsprojekt och det ser jag fram emot. Det har ju såklart varit lyxigt att få bo in sig och fritt kunna spika/skruva i väggen för att hänga tavlor och hyllor för att sedan kunna byta plats utan att få dåligt samvete över de hål en gjort. Nu är det bara det där lilla golvet också, men det får jag leva med. En kan ju inte få allt här i livet.

Nu ska jag sitta på min säng (det enda som inte är ihoptryckt med något annat) och äta kladdkaka. Vi hörs när vi hörs
ÖVRIGT | |
Upp