Gammalt blir nytt

(null)
(null)
(null)
(null)
Halloj! Idag är det sista söndagen i februari, en hel månad har hunnit gå sedan sist jag skrev. Det blev visst ett helt inlägg om egentligen ingenting, grattis om du orkar läsa.

För någon helg sedan var Kristin uppe i Umeå av annan orsak, men då passade vi på att kramas, äta god mat på Lottas och testa suröl (tipsar vidare för er som *trumvirvel* gillar sur dricka).  Det var mysigt att träffas bara hon och jag och det var välbehövligt med någon som kunde bryta av Umelivet lite.

Under senaste veckorna har graderna krupit neråt minus trettio under nätterna, det har resulterat i att min bil inte velat starta vid två tillfällen när jag varit på väg till jobbet. Så äntligen tog jag tummen ur och laddade mitt bilbatteri igår. Det tog en evighet för batteriet satt så långt in och allt var krabbigt, men nu kan jag stolt titulera mig bilbatteriladdar-kunnig! En titel jag tar med glädje. För mig är det viktigt att vara självständig i mångt och mycket så detta kändes som en stor bedrift för mig själv. 

Förutom att mixtra med bilen bakade jag bullar. En process jag inte gör om på ett bra tag! Jag har världens minsta ugn så kunde bara baka 6 åt gången och jag hade totalt 35 st, så ni kan ju gissa hur lång tid det tog. Fast nybakat bullar och ett glas kallt mjölk är ändå oslagbart!

Idag har jag fyndat kannan på bilden, min granntant skulle skänka massa saker så hittade den och ett kakfat. Jag har även organiserat och rensat i mina garderober. Wow alltså..jag hör själv hur patetisk jag låter haha. Men jag har haft en toppenhelg där jag varit på hemmaplan och bara fixat och styrt och det mår jag bra av. I torsdags var det mormors födelsedag så förut när jag var klar med allt röjande köpte jag med mig tulpaner hem, därför det var hennes och några av mina favoritblommor.

Jag förstår att ni omöjligt kan ha haft en lika bra helg som jag haha, men hoppas ändå den var bra! I morgon kör vi en vanlig jobbvecka innan det är sportlov och massa roliga lovaktiviteter. Hej på er

ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp