Vittervägen 130F

(null)

(null)

(null)
Hallå vänner! Jag måste börja med att tillkänna ge en härlig nyhet: kl 13.22 idag gick jag på semester! Tjoho! Min första någonsin och det var fantastiskt skön känsla som infann sig.

Förra helgen var som sagt mamma här uppe och hjälpte mig att flytta. Det var först osäkert om det skulle bli någon flytt ens pga strul med tidigare hyresgäst. Men allt löste sig i slutenden. Efter jobbet i fredags hämtade jag upp nycklar till lägenheten sedan hämta jag upp mamma vid flyget, älskade och bästa mami. Senast hon var här uppe var på min examen förra året. 

Vi ägnade vår fredagkväll på Ikea och med att packa klart. Det blev en tidig kväll för vi skulle upp tidigt och börja flytta på lördagen. Flytten gick relativt smidigt. Pga att jag bott så litet har jag knappt några möbler, detta resulterade i att vi var klara på två vändor. Dock resulterade min dåliga packteknik i att det tog dubbelt så lång tid andra omgången då jag inte hade packat allt ordentligt haha. 

Men vi klarade det som sagt på två vändor. Efteråt åt vi den obligatoriska flyttpizzan, det var nog en av de godaste jag äti!. Sedan åkte vi till Ikea en gång till.  Resten av kvällen spenderades med att packa upp och göra i ordning det som gick. På söndagen var vi i min gamla lägenhet och städade. Trots att den är så yttepytteliten lägenhet tog den 5,5 h att städa. Sedan kom tjejen som ska hyra den och hämtade nycklarna, så nu har jag officiellt flyttat. 

Efter all städning var vi rätt trötta, så på kvällen tog vi det lugnt och tittade på film. I måndags körde mamma mig till jobbet innan hon tog min bil ner till Småland. Eftersom vi ska vara på Kreta en vecka var det smidigare att hon tog min bil ner, så åker jag och Elly tåg hem sen. Tack världens bästa mamma för att du tog av din semestertid och kom upp för att hjälpa mig! 

Nu är jag på väg ner till Stockholm. Jag ska hälsa på pappa och på söndag åker jag och Elly till Kreta. Hoppas ni mina vänner får en fantastisk sommar, njut, ät glass, läs en god bok och umgås med vänner.
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp