En uppdatering från sista dagarna i Juni

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hallå vänner! Här är lite mobilbilder från Juni månad. Jag åkte som sagt ner till Kalmar för att fira Elins examen, jätte stort grattis igen! Passade samtidigt på att umgås med Rebecka, Sebbes sambo. Blev bjuden på god mat och hängde ute på balkongen. 

Den 13e juni hade vi skolavslutning och det var med blandade känslor jag kramade alla ungar hejdå. Det har varit ett lärorikt första år, men nu ser jag fram emot att få ta emot en ny klass och få vara med och starta upp ifrån början. Det blir häftigt! 

Några dagar efter skolavslutningen hade vi personalfest med tema retro, vi körde massa roliga lekar och karaokemaskinen gick varm. Jag har verkligen toppenkollegor!

Efter skolavslutningen började sommarfritids. Det har varit spännande veckor med mycket upptåg, igår när det var varmt hade vi till exempel en åkbana med vatten och sopa som barnen kunde glida på, ångrar att jag inte hade med ombyte, hade gärna testat! Vi har även haft workshop där barnen fått vara med och göra nya käpphästar, så roligt och de var så kreativa! 

I måndags körde jag hem från Cecilia, en tjej jag blivit kompis med via Gofriendly-appen. Var tvungen att stanna och fota när solen sken och klockan var strax efter 22 på kvällen. Det här är min första riktiga sommar i Umeå, blir lika förvånad varje år när det är ljust mitt i natten. För övrigt har Gofriendly-appen varit en riktig hit! Jag har träffat några riktigt härliga tjejer som jag definitivt tänker fortsätta umgås med. Jag är så glad att jag vågade.

Som sista bilden visar är det 9 dagar kvar tills Elly och jag åker till Kreta! Jag är så jäkla peppad! För det innebär även att jag har semester, min allra första någonsin och jag vet att det kommet ske tusen saker då jag ska ner till Småland efter vi varit på Kreta och stanna där i 3 veckor. Det blir kul! 
Något annat som är kul är att mamma kommer hit i morgon. I helgen går flyttlasset till större lägenhet och jag är så laddad. Det ska bli så skönt med en riktig lägenhet efter fyra år i diverse små skrubbar och på något vis känns det mer officiellt, att jag faktiskt på riktigt bor i Umeå.  

Okej nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. Hoppas ni får en bra fredag och helg!

ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp