En gammal amazon med lister och krom

 
 
Hallå på er. Vad kan egentligen ha hunnit hända på tre veckor? Mycket visade det sig. Först och främst frågade Nina mig för ett tag sedan om jag kunde tänka mig att följa med till Fredrika, ett litet samhälle ca 12 mil från Umeå, och fota på en Rockabilly fest. Ja det kunde jag, mest som en rolig grej då jag verkligen inte är insatt i den genren över huvud tagetMen det blev riktigt trevligt ändå, det fanns massa spännande saker att fota. Jag fick också provköra Ninas superfina Amazon, denna Amazon som jag hört om sedan första gången jag träffade Nina för ca 4 år sedan! Det var riktigt häftigt, har aldrig ens suttit i en veteranbil tidigare heller så bara det var spännande. 
 
Förutom att fota massa fina bilar lyssnade jag på musik, drack öl och träffade intressant folk. På söndagen hjälpte jag dem att städa innan jag åkte hem. På ditvägen i lördags tittade jag av en slump ut på en åker som jag körde förbi och mitt på åkern stod detta glas-slott! Så på hemvägen var jag tvungen att stanna och fota. Det är så typiskt norrland, massa konstiga och stora random saker så som stora klädnypor, osthyvlar och konstverk mitt ute i ingen stans haha. Men det var ändå en ganska häftig syn.
-
För ett tag sedan bestämde jag mig för att bli lite modig. Sedan examen förra året känner jag att det sociala livet har minskat något enormt och jag som har mina stabila kompisar hemåt Småland, känner att jag även vill hitta lite nya kompisar att kunna hänga med här uppe. Så jag bestämde mig för att gå med i en kompisapp för tjejer där en kan träffa andra tjejer som också söker kompisar. Sjukt läskigt men samtidigt så spännande! Så i fredags var jag på min första kompisdejt och det gick jätte bra, vi hade supertrevligt och fikade och var och såg Han Solo på bio. Jag vill verkligen slå ett slag för att våga pröva nya saker, även om det skrämmer skiten ur en och det är precis vad detta gjorde. Det är så långt ut ur min comfort zone, men jag är glad att jag vågade. Nu är det Brännbollsyran till helgen och kompisar från klassen kommer upp, så då kommer jag ha fullt upp med det. Men nästa vecka ska jag försöka styra upp något likande igen. Hoppas allt är fint med er alla.
 
 
ÖVRIGT | |
Upp