Lite uppdatering

(null)

(null)

(null)

(null)
Halloj och hejsan! Tänkte att det var dags att slänga in en liten uppdatering här kring livet. Senaste tiden har jag inte haft mindre än tre smålandsbesökare här uppe, så jäkla lyxigt! Ellinor blev sugen på att komma hit när Bea hade varit här haha. 

Vi hade en mysig helg tillsammans, tog det mest lugnt, var på bio och fikade. Elly fick även visa mig alla sina youtubeklipp hon alltid sparar i sin mentala "detta-måste-jag-visa-Rebecca-nästa-gång-vi-ses-fil". Kristin var också här, men på annat besök men vi passade på att ses över en pizza. Också jätte trevligt.
-
På fritids har vi fått till en riktigt härlig atmosfär, på ett kvällsmöte fixade jag fåglarna på bilden. Tips om en vill ha enkel men fin inredning som ser inbjudande ut. Använd fönster, där går det göra massa saker! 
-
För någon vecka sedan klippte jag mig själv och jag är extremt sugen på en färgning, men vill ha en specifik hårfärg och om det ska bli bra måste det göras hos frisör, men är ju så förbaskat dyrt så väntar med det.
-
I helgen var jag även med några kompisar och tittade på det årliga medicinarspexet, den 36e i ordning men första gången jag någonsin hört talat om det. Väldigt roligt och Trump som kejsare var klockrent med den långa muren han hade byggt rakt genom Kina. 
-
Nu ska jag strax iväg på körövning och i morgon har vi avslutningskonsert. Ska bli jätteskoj! Ångrar inte en sekund att jag började sjunga. Annars i veckan har jag bjudit in några kompisar på fika och julpysslande på onsdag, vi ska försöka göra egna kransar. Sedan på lördag ska jag på fest med Harry Potter tema! Vad jag förstått är vi alla inbitna HP fans så det kommer bli supernördigt och skitkul tror jag. Hoppas ni får en fin vecka mina vänner! Hej 
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp