Bioupplevelser

(null)

(null)

(null)
De senaste veckorna har jag hunnit springa ganska mycket på bio, älskar att se filmer på bio. Jag skulle vilja tipsa om tre väldigt olika filmer. 
Först ut är Unga Astrid, en skildring av Astrid Lindgrens ungs år för den som missat det. Alba som tolkar Astrid gör ett fantastiskt jobb och jag måste säga att Sverige de senaste åren har steppat up när det gäller filmer. Väldigt fint gjord. Dock som nästan fd Vimmerbybo tycker jag det är otroligt synd att de inte spelat in i Vimmerby, det finns fortfarande vackra och äldre stadsdelar som lätt hade kunnat agera bakgrundsscener. Och gräsligt försök till småländska, jag tycker det är bättre att låta bli i såna här lägen. Vi förstår ändå var hon kommer ifrån utan tillgjord dialekt. 

Andra filmen jag skulle vilka tipsa om är Venom. Jag måste medge att det inte är Marvels starkaste film, men den håller absolut måttet. Framför allt älskar jag att Tom (Hardy) för dialoger med sitt mörka sällskap Venom. Jag tror utan att det kommer bli intressant uppföljare. Jag är dock lite osäker om Tom Hardy var det självklara valet som Brocks. Även om han är en fantastisk skådespelare. Men som sagt ändå väl värd att se om du gillar Marvel.

Tredje filmen och du bör ta med näsdukarna. A star is born, en film som gjorts och gjorts om ett x antal gånger men som ändå håller. Valet av Bradley Cooper och Lady Gaga var något otippat men jäklar vilken matchning. Att Gaga kan sjunga visste vi ju sen tidigare, men att även Cooper har en fantastisk röst var iallafall för mig okänt. Det luktar Oscarsnomineringar. Jag har inget att klaga på utan tipsar er verkligen om denna fina och något tragiska film.
ÖVRIGT | |
Upp